Verkkosivut

Vaikuttavat verkkosivut DataFlow- ja WordPress-alustoilla

Verkkosivut ovat tänä päivänä asiakkaasi paras keino löytää sinut ja oppia yrityksestäsi. Jos haluat verkkosivut, jotka näyttävät yritykseltäsi ja tekevät oikeita asioita asettamiesi tavoitteiden eteen, niin ota meihin yhteyttä.

Ratkaistaan kipukohdat yhdessä ja piristetään liiketoimintaasi sekä asiakasvirtaasi verkkosivulla, joka on räätälöity juuri sinun ja asiakkaidesi tarpeisiin. 

”Kaikki meidän erityistoiveet ja kummallisuudetkin saatiin ratkaistua ja ne otettiin huomioon alusta alkaen. Ammattitaitoinen ja innostunut tiimi työssään. Yhteistyö ja kontaktointi oli tiivistä ja sujuvaa.”
Jaana Nykänen
Valamon Luostari
"Projekti laitettiin nopeasti alulle. Aloituspalaverista lähtien aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista ja atFlow'n tiimi suunnitteli hyvin meidän näkemystä vastaavat sivut yhteistyössä. Olemme erittäin tyytyväisiä."
Janne Tahvanainen
Karelwood Oy
"Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen tapahtumasivusto houkuttelee tapahtumien hakijoita, mutta helpottaa myös tapahtumanjärjestäjiä tapahtumatietojen jakamisessa."
Tea Salonsaari
Kymenlaaksonyt


AtFlow'n verkkosivut valjastavat verkon liiketoimintaasi sopivaksi

AtFlow’n verkkosivujen ominaisuuksia

 • Luo monipuolista sisältöä tekstinä, kuvina tai videoina
 • Päivitä sisältöä nopeasti helppokäyttöisen sisältötyökalun avulla
 • Hyödynnä blogia ja ajankohtaista-osiota tuomaan esille yrityksesi toimintaa
 • Ole yhteydessä asiakkaidesi kanssa yhteydenottolomakkeiden kautta
 • Palvele asiakkaitasi tyypillisimmillä kieliversioilla (ENG, SWE, DE, RU) - mahdollisuus ottaa käyttöön lisäkieliversioita
 • Tuo esiin yrityksesi Facebook- tai Instagram julkaisuja
 • Luo haluamasi määrä alasivuja esittämään ja lajittelemaan kaikki tarvittava tieto
 • Tee navigoinnista helppoa älykkään hakukentän, suodattimien ja kategorioiden avulla
 • Erottaudu ja esittele brändiäsi virtuaalisessa muodossa, kuten 360-kuvilla ja -videoilla
 • Integroi yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten markkinointityökaluihin ja asiakkuudenhallintajärjestelmiin
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Luotettava, turvallinen ja kotimainen

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkosivujen kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkopalvelusi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkopalveluasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkopalvelu on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkopalvelusi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen, laajentuminen ulkomaille ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä.

3. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Kehityspalveluasiakkaanamme saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!