Näin me työskennellään

Liiketoimintasi tärkein verkkokauppa­kumppani

Intohimosta asiakaslähtöisiin verkkopalveluihin jo yli 10 vuoden ajan

AtFlow Oy on digiliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan verkossa verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen avulla.

Toimintamme taustalla on ajatus tarjota suomalaisille yrityksille aidosti liiketoiminnan kasvua ja kehitystä vauhdittava kumppani. Vuonna 2008 perustettu yrityksemme on tässä ajassa kasvanut yli 20 taitavan digiammattilaisen tiimiksi, jota yhdistää intohimo auttaa asiakkaitamme viimeisimpien teknologioiden avulla. Kotipaikkamme on Joensuussa, ja tyytyväisiä asiakkaita meiltä löytyy ympäri Suomea.

 

Toteutamme verkkopalvelut Dataflow Platform ja WordPress -julkaisujärjestelmillä – integraatioissa vain taivas rajana

Luotamme verkkojulkaisuissa Dataflow Platform-alustaan sekä maailmalla suosittuun WordPress-julkaisujärjestelmään. Dataflow Platform on asiantuntijoidemme kehittämä kotimainen vaihtoehto helppokäyttöiselle ja räätälöitävälle sivustolle, jonka ominaisuuksia ja toimintaa viemme aktiivisesti eteenpäin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Oma alusta tuokin meille ja asiakkaillemme muista verkkojulkaisujärjestelmistä poiketen varmuutta sekä enemmän mahdollisuuksia toteuttaa uusia verkkobisnesideoita.  

Kun ostat meiltä verkkosivuston tai verkkokaupan, palvelumme kattaa sen koko elinkaaren aina perustamisesta ylläpitoon ja kehittämiseen asti tietoturvallisella palvelinjärjestelmällä. Voit huoletta esittää meille myös toiveesi erilaisten integraatioiden, kuten logistiikka- ja toiminnanohjausjärjestelmien liittämisestä verkkokauppaasi – meille räätälöinnit ovat arkipäivää, jotta saat täysin sinun liiketoimintaasi varten tehdyn verkkoratkaisun!Miksi valita meidät digikumppaniksesi?

Kestävät asiakkuudet

Teemme joka päivä töitä laadukkaiden ja asiakkaan liiketoimintaa palvelevien verkkopalveluiden puolesta. Liiketoimintasi mukana kasvavat toteutukset vaativat säännöllistä yhteistyötä hioutuakseen timanteiksi, minkä vuoksi tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Näin myös sinä voit olla huoletta keskittyä oman ydinjuttusi tekemiseen, sillä me pidämme huolen digijuttujen onnistumisesta.

Sinua varten tehdyt ratkaisut

Hyödynnämme yli 10 vuoden kokemustamme toteuttamalla liiketoimintasi kasvua vauhdittavia verkkopalveluita ja digiratkaisuja, jotta voit menestyä ja loistaa huomennakin. Emme kavahda tulevan suunnittelua tai ideoiden sparrailua, ja toivottavasti et sinäkään - suunnitelmallisuus rakentaa meille kummallekin vakautta ja varmuutta kasvuun, nyt sekä tulevaisuudessa!

Välittävä asiantuntijasi

Meitä karjalaisia haukutaan välittäviksi, vaatimattomiksi ja varsin ahkeriksi – pakko myöntää, että meiltä löytyy kyseiset vaivat! Meidän tehtävämme on oppia tuntemaan sekä sinut että liiketoimintasi, jotta voimme toimia yhdessä määrätietoisesti ja suunnata kohti uusia ulottuvuuksia. Välitämme aidosti siitä, että tarjoamme oikeat ratkaisut jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Ihmislähtöinen tekeminen

Ihmisläheisyys näkyy työilmapiirissämme yhteen hiileen puhaltamisena, mikä välittyy myös kaikissa toteutuksissamme ja halussamme kehittää asioita eteenpäin. Uskomme, että ihmislähtöisellä tekemisellä myös sinä saat parasta laatua ja mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi. Seuraamme säännöllisesti asiakkaidemme lisäksi myös oman porukkamme tyytyväisyyttä, jotta voimme kehittää tekemistämme kaikkien hyväksi.

Olemme digikumppani, joka auttaa sinua kasvamaan

Haluatko saada paremman kuvan siitä mitä me teemme? Klikkaa lukemaan asiakkaidemme menestystarinoita!

Ajankohtaista atFlow'lla

17.02.2023

Matkailualan webinaari

AtFlow järjestää yhteistyössä Äksyjen Ämmien Kirsi Partasen kanssa webinaarin matkailualan toimijoille 16.3.2023.

25.10.2022

Olemme liittyneet osaksi Joensuun seudun ilmastokumppanuus­verkostoa 24.10.

Iloksemme voimme kertoa, että olemme 24.10. liittyneet osaksi Joensuun seudun ilmastokumppanuusverkostoa!

18.10.2022

Haetaan markkinoinninharjoittelijaa

Oletko juuri Sinä meidän tuleva markkinoinnin harjoittelija