Liiketoiminta asiantuntevasti verkkoon

Tavoitteena
asiakkaiden tyytyväisyys
ja toimivat
palvelut

Me uskomme vakaasti, että sähköisen liiketoiminnan kehittämisen menestys perustuu asiakkaan tavoitteiden ymmärtämiseen. Menetelminä meillä on vuosien kokemuksella hiotut prosessit, onnistunut viestintä, toimivat järjestelmät ja osaava henkilöstö. Me kehitämme liiketoimintaa ja palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa, emme ainoastaan toimita ratkaisuja.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkokauppoja, verkkosivuja ja sähköisen tiedonhallinnan palveluja Dataflow Platform-alustalla kuten myös asiakkaan toivomalla avoimen lähdekoodin järjestelmällä - aina yksilöllisesti asiakkaan tavoitteita ja toiveita kuunnellen. Kun idea, ilme ja tekniikka yhdistyvät, rakentuu toimivia palveluita sähköisen liiketoiminnan tueksi.

Verkkokaupat

Verkkokaupat

Haluatko viisinkertaistaa liikevaihtosi? Verkkokauppa myy puolestasi 24/7, tukee kivijalkaliikkeen myyntiä ja tavoittaa laajemmat kohdemarkkinat.

Verkkopalvelut

Verkkosivut

Kaikissa päätelaitteissa tehokkaasti toimivat verkkosivut ovat avain menestykseen. Ja mikä parasta, voit helposti ylläpitää nettisivustolla esitettävää sisältöä itse.

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta on taitolaji. Palveluidemme avulla tietojen keräys, jakelu ja hallinta on helpompaa kuin koskaan.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön