Rekry

Haluatko mukaan Flowperheeseen?

Olemme tiimi, jossa jokainen on oma persoonansa. Koodivelhoja, ihmisläheisiä asiakaspalvelijoita, markkinoinnin ja myynnin persoonia, visuaalisia taitureita, mutta ennen kaikkea lämminhenkisiä ihmisiä. Tästä ja monesta muusta ainesosasta Flowperhe on tehty. Meidän arkeen kuuluu paljon yhdessä tekemistä ja olemista, olipa kyse rennoista illanvietoista ja kahvitauoista, moninaisista mäiskinnöistä laneilla, taukojumpista tai happihyppelyistä töiden keskellä.

Meillä uskotaan työntekijöidemme hyvinvoinnin ja työssä viihtymisen voimaan kaiken toimintamme lähtöpisteenä. Näin voimme johtaa aidolla tavalla motivoivaa ja oikeisiin arvoihin perustuvaa työarkea, mikä heijastaa vaikutuksensa asiakkaistamme välittämiseen.

Flowperheessä kaikilla on oikeus työskennellä hyvinvoivassa yrityskulttuurissa, eikä meillä tunneta jäykkiä organisaatiorakenteita. Oletko sinä seuraava huipputyyppi osaksi tiimiämme?

 

 Oletko valmis upottamaan kädet saveen? Kehityspäällikkö haussa!

Etsitään tekevää, pätevät hoksottimet omaavaa ja ihmisten kanssa toimeentulevaa kehityspäällikköä Flowperheeseen. Voi olla siun homma, jos oman järjestelmän (Dataflow) kehitys, järjestelmäkehityksen ja ihmisten johtaminen, roadmap-suunnittelu, asiakastarpeiden puntarointi ja muu kehitykseen liittyvä touhu lämmittää sieluasi. Varmasti helpottaa työtä, jos et arastele pistää omia käsiäsi PHP-saveen.

Kokemus on tarpeen, että osaat tehdä fiksuja päätöksiä liiketoiminnan näkökulmasta. Työn voi hoitaa valitsemallasi tavalla: Joensuusta löytyvällä ihan mukavaksi kehutulla, toimistolla, etänä tai hybridinä. Työnantaja on 20 henkilöä työllistävä digitoimisto, jonka pääbisnes on oman alustan kehityksessä ja sille perustuvissa asiakasratkaisuissa.

Haluamme, että porukka voi hyvin, pelaa hyvin yhteen ja haluaa tehdä pitkää uraa meillä. Hakuaika jatkuu niin kauan, että sopiva kehittäjä löytyy yllä kuvatulle jakkaralle.

Kerro meille itsestäsi!

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla rekry@atflow.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti Jouni Tolvanen jouni@atflow.fi

Avoin haku

AtFlow'lla pääset vaikuttamaan yritysten digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Tutustu meihin ja hae rohkeasti mukaan huipputiimiin. Tarjoamme mielenkiintoisia eri osaamisalueiden tehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa aloitteleville. Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@atflow.fi.

Meille harjoitteluun?

Työharjoittelu on hyvä väylä työllistymiseen ja verkostoitumiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä osana kasvavaa yritystämme. Opintojen lopputyön toimeksianto atFlow'lta on myös mahdollinen. AtFlow'lla kannustetaan osallistumaan myös yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten sählyyn, jalkapalloon ja yhteisiin illanviettoihin. Lähetä harjoitteluhakemuksesi osoitteeseen rekry@atflow.fi.

Olemme aina kiinnostuneita uusista tyypeistä

Hae mukaan ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen:

Miksi valita meidät työkavereiksi?

"Mahtavaa, että jokainen täällä pääsee osallistumaan kehitystyöhön ja erilaisiin prosesseihin mukaan, ja omaa työtä saa myöskin kehittää vapaasti."
Marjo Riikonen
Senior Web Designer
"Mahtava paikka. Täällä on hyvä ilmapiiri ja joustavat työajat."
Pasi Peltonen
Senior Web Developer
"Välittävä yrityskulttuuri, hyvät ja laadukkaat myytävät tuotteet sekä onnistumisista yhdessä tuulettaminen - ne tekevät mielestäni työstä sellaista, että voi hyvällä mielellä käyttää hästäkkiä #lovemyjob"
Mervi Huttunen
Sales Specialist
"Taloon oli kiva tulla ja mielestäni ajan ja ajatuksen kanssa järjestetyn hyvän perehdytyksen ansiosta ”talon tavoille” oppiminen on ollut sujuvaa. Toki uutta ja ihmeellistä on paljon, mutta ilo huomata, että tekemisessä on myös jotain ennestään tuttua ja kotoista."
Jonna Piipponen
Customer Care Coordinator
"Meille tärkeintä on, että henkilöstö viihtyy ja haluaa rakentaa pitkän työuran atFlow'lla. Itseohjautuvuus, halu oppia ja kehittyä työntekijänä kuvaavat meidän kaikkia työntekijöitä."
Jouni Tolvanen
Business Director


Level up - vapaus kehittyä

Kaikki toimintamme perustuu palveluidemme kehittämiseen työntekijöidemme kehittymisen pohjalta. Siksi meille on erityisen tärkeää, että jokainen tekijämme pääsee osallistumaan kehitystyöhön ja erilaisiin prosesseihin mukaan, sekä ennen kaikkea kehittämään omaa työtään ja osaamistaan vapaasti. Monipuoliset ja monitasoiset asiakasprojektit, sisäiset kehitystyöt sekä koulutukset ovat kehityksen pelikenttämme. Meillä itsekouluttautuminen myös vapaa-ajalla kuuluu työaikaan siinä missä muutkin projektit!

Laatikon ulkopuolella

Emme ajattele, että täällä ollaan yhden laatikon sisällä. Jokainen meistä saa kokeilla uusia työtehtäviä, työskennellä joustavasti joustavilla työajoilla ja mennä rohkeasti oman laatikon ulkopuolelle. Vapauden työssämme mahdollistaa keskinäinen luottamus toisiimme, ja että jokainen tekijämme kantaa vastuunsa projekteissa, hyvän työilmapiirin luomisessa, itseohjautuvuudessa sekä toimintamme kehittämisessä. 

Rento työkulttuuri

Työkulttuurimme muodostuu välittämisestä, mikä näkyy arjessamme yhteen hiileen puhaltamisena. Teemme paljon asioita yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Seuraamme myös tekijöidemme tyytyväisyyttä säännöllisesti, jotta voimme kehittää tekemistämme sen mukaan ja tarjota uusia keinoja viihtyä työssä. Haluammekin olla se työpaikka, jossa tekeminen ei tunnu pakkopullalta.

Tasaveroisesti työetuja

Meillä on samat työedut siinä missä naapurilla: kahvia ja teetä, mahdollisuus etätyöhön, hyvät työlaitteet ja -tarvikkeet, terveydenhuolto, sählyvuorot sekä lani- ja lautapeliviikonloput. AtFlow'lla kaikilla on oikeus hyviin työskentelyolosuhteisiin, niin fyysisesti kuin henkisesti.