Joensuunravirata.fi

Joensuun ravirata
Asiakas
Joensuun Ravirata
Projektista
Joensuun raviradan uudistetulta sivustolta tapahtumien kaikki tiedot, kuten kuvat ja vihjeet, löytyvät nyt kätevästi yhden tapahtumasivun alta.
Kategoria

Jo vuodesta 1974 alkaen toiminut Joensuun ravirata on tänä päivänä yksi Suomen keskeisimmistä raviurheilun keskittymistä, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Raviradalla ravataan vuosittain yli 20 ravit, joten tiedon löytäminen tulevista raveista ja muista ajankohtaisista aiheista on tärkeää raviradan verkkosivuilta. Me atFlow'lla toteutimme Joensuun raviradalle näyttävät ja informatiiviset verkkosivut omaa Dataflow-alustaamme hyödyntäen.

Saavutukset

  • Visuaalisuus: Huomio herätetään visuaalisella videolla, jonka yhteyteen ajankohtaiset tiedotteet, kuten tapahtumat ja uutiset voi laittaa näkyville. Video on asiakkaan helposti vaihdettavissa, jolloin sivusto saa nopeasti uutta ilmettä.
  • Käyttäjäystävällisyys: Kävijät löytävät haluamansa ravitapahtuman tapahtumatyypin mukaan. Tapahtumakortti kertoo kaiken oleellisen tiedon tapahtumasta, kuten ajankohdan, hinnaston ja ravivihjeet.
  • Helppo päivitettävyys: Asiakkaan on helppo tehdä tarvittavat muutokset ja päivitykset sivustolle itsenäisesti, esimerkiksi kuvien ja tekstin lisääminen sivuille onnistuu sivuston päältä ilman teknistä osaamista. Myös jatkokehitysmahdollisuudet on otettu huomioon sivuston suunnittelussa.
"Halusimme tehdä perinteisestä kaavasta poikkeavat, erilaiset raviradan kotisivut, jotka palvelisivat laajasti asiakaskuntaamme. Arvostamme selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä niin asiakkaan kuin käyttäjienkin näkökulmasta. AtFlow’n kanssa saavutimme tavoitteemme ja palaute sivuistamme on ollut positiivista."
Marjo Kuosmanen
Joensuun Ravirata Oy
Joensuunravirata.fi logo

Lisää kuvia

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

20.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 2: 5 verkkokaupan hittietua matkailuyrittäjälle

Matkailusta on muodostunut erottamaton osa digitaalista kaupankäyntiä. Kukapa meistä ei olisi sohvareissannut...
04.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 1: onko matkailuliiketoimintasi jo verkossa?

Matkailukohteiden etsiminen ja tilaaminen verkosta ovat tätä päivää. Matkailijoille digitaalisuus onkin...
30.01.2020

Tie menestyvään verkkokauppaan osa 2: 4 ideaa verkkokaupan jatkokehitykseen

Edellisessä osassa pääsitte pureutumaan menestyvien verkkokauppiaiden salaisuuteen: heidän digitaalisen...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö