Karelwood.com

Karelwood näyttökuva
Asiakas
Karelwood Oy
Projektista
Metsäalan moniosaajan verkkosivut
Verkkosivusto
Kategoria

Asiakas

Karelwood Oy on enolainen, pääsääntöisesti Itä-Suomessa toimiva metsäpalveluiden tuottamiseen keskittynyt yritys. Toteutimme Karelwoodille verkkosivuston uudistuksen nykyaikaisella, helppokäyttöisellä ja tyylikkäällä graafisella suunnittelulla atFlow'n omalle Dataflow-alustalle. Sivusto on saanut runsaasti kiitosta niin yritykseltä kuin yrityksen asiakkailta tyylikkäästä ja selkeästä toteutuksesta. 

Tulokset

  • Selkeys - Sivusto on toteutettu selkeäksi ja yksinkertaiseksi. Sivustolta löytyvät nopeasti kaikki tarvittava tieto yrityksestä. Sivuston rakentamisessa panostettiin myös sivuston responsiiviseen näkymään. 
  • Visuaalisuus - Sivuston ulkoasu suunniteltiin yrityksen ilmeen mukaiseksi atFlow Oy:n graafisen suunnittelijan toimesta. 
  • Helppous - Sivut ovat helposti yrityksen itse päivitettävissä, jolloin tieto pysyy ajan tasalla.  
“Projekti laitettiin nopeasti alulle. Aloituspalaverista lähtien aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista ja atFlow'n tiimi suunnitteli hyvin meidän näkemystä vastaavat sivut yhteistyössä. Olemme erittäin tyytyväisiä.”
Janne Tahvanainen
Karelwood Oy
karelwood.com

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö