Yritykselle uutta kasvua verkkokaupasta

atFlow'n verkkokauppa – vauhtia myyntiin

Verkkokaupan suunnitteluun ja toteuttamiseen vaikuttavat esimerkiksi yrityksesi tavoitteet liiketoiminnassa, tuote tai palvelu, toimiala sekä asiakaskunta. Yhteistä kaikille verkkokauppatoteutuksille on kuitenkin halu kasvattaa myyntiä verkossa. Verkkokauppa palveleekin asiakasta vuorokauden ympäri, esittelee tuotteet monipuolisesti, nopeuttaa tilausprosessia ja parhaimmillaan lisää asiakastyytyväisyyttä.

Onko sinulla toiveissa perustaa oma verkkokauppa? Valitse tueksesi ammattilainen, joka osaa määritellä juuri sinun tarpeesi mukaiset ratkaisut ja ymmärtää sinua ja yritystäsi. Me atFlow'lla lupaamme olla pitkäaikainen kumppanisi verkkokaupan perustamisessa ja ylläpitämisessä sinun liiketoimintasi kasvattamiseksi. Haluatko lisätietoa erilaisista tarjoamistamme verkkokaupparatkaisuista?


divider-element

Älykkäät toiminnot käytössäsi

Verkkokauppa-alustasta löytyy laajat integraatiot niin maksuliikenteeseen, logistiikkaan kuin markkinointiin. Älykkäästi toimivat integraatiot tehostavat kaupankäyntiä niin sinulle kuin asiakkaallesikin.

Räätälöity sinua varten

Verkkokauppa rakennetaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Toisin kuin useissa valmisratkaisuissa, meillä räätälöinnin rajat eivät tule vastaan, sillä verkkokauppaasi toteuttaa niin tekniset kuin visuaaliset huipputekijät.

Skaalautuu toimintasi mukaan

Et ole sidottu ostamaasi ratkaisuun, vaan verkkokauppa kasvaa liiketoimintasi mukana. Se skaalautuu mm. tuotemäärien, toimitustapojen kuin maksutapojen suhteen, olit sitten aloittava tai kansainvälinen toimija.

Kumppanisi ja tukijasi

Tuemme sinua verkkokauppiasurallasi rakentamisesta ylläpitoon ja pysymme kumppaninasi myös kaupan julkaisun jälkeen. Olemme ylpeitä osaamisestamme, mutta ennen kaikkea tyytyväisistä asiakkaistamme.

B2C verkkokauppa kuluttajamyyntiin

B2C-verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille toimii tärkeänä ainesosana yrityksesi liiketoiminnassa aina kivijalkakaupoista alkaen täysin verkossa toimiviin liikkeisiin asti. Me atFlow'lla suunnittelemme, toteutamme ja pidämme huolen myyntisi maksimoimisesta laadukkaiden verkkokaupparatkaisujemme avulla!

Lue lisää B2C verkkokaupparatkaisuistamme

B2B verkkokauppa yritysmyyntiin

Mietitkö B2B-yrityksesi laajentamista verkkokauppaan? Oletko kenties perustamssa yritystä jonka myyntikanavana toimii verkkokauppa? Verkkokauppa yritysasiakkaille on alati laajentuva markkina-alue, johon kannattaa hypätä mukaan!

Tutustu B2B verkkokaupparatkaisuihimme

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

20.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 2: 5 verkkokaupan hittietua matkailuyrittäjälle

Matkailusta on muodostunut erottamaton osa digitaalista kaupankäyntiä. Kukapa meistä ei olisi sohvareissannut...
04.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 1: onko matkailuliiketoimintasi jo verkossa?

Matkailukohteiden etsiminen ja tilaaminen verkosta ovat tätä päivää. Matkailijoille digitaalisuus onkin...
30.01.2020

Tie menestyvään verkkokauppaan osa 2: 4 ideaa verkkokaupan jatkokehitykseen

Edellisessä osassa pääsitte pureutumaan menestyvien verkkokauppiaiden salaisuuteen: heidän digitaalisen...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö