Intohimolla toteutettu verkkokauppa

atFlow'n verkkokauppa – kun tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaasi

Verkkokaupan perustaminen alkaa muun muassa yrityksesi liiketoimintaideasta, tavoitteista sekä kohderyhmistä. Jokainen verkkokauppa on siis erilainen, mutta yhteinen tavoite kaikille digikauppaa perustaville on halu lisätä yrityksen myyntiä, asiakasmääriä ja tunnettuutta verkossa. Verkkokauppa palveleekin asiakastasi vuorokauden ympäri, esittelee tuotteet monipuolisesti, nopeuttaa ostosten tekoa ja parhaimmillaan lisää asiakastyytyväisyyttä.

Onko sinulla toiveissa perustaa oma verkkokauppa? Valitse tueksesi ammattilainen, joka osaa määritellä juuri sinun tarpeesi mukaiset ratkaisut sekä ymmärtää sinua ja yritystäsi. Me atFlow'lla lupaamme olla pitkäaikainen kumppanisi verkkokaupan perustamisessa ja ylläpitämisessä. Haluatko lisätietoa erilaisista tarjoamistamme verkkokaupparatkaisuista?


divider-element

Miksi valita atFlow'n verkkokauppa?

Järjestelmäintegraatiot

Alustan sekä ulkopuolisten ohjelmistojen tai järjestelmien liittäminen toisiinsa onnistuu helposti. Saat käyttöösi laajat mahdollisuudet liittää verkkokauppasi esimerkiksi taloushallinnon, varaston, kassa-, toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmiin, joilla tehostat kaupankäyntiä.

Tehty sinua varten

Verkkokauppa rakennetaan juuri sinun ja asiakkaidesi tarpeiden mukaan. Toisin kuin useissa valmisratkaisuissa, meillä räätälöinnin rajat eivät tule vastaan, sillä haluamme toteuttaa liiketoimintaasi aidosti tukevan verkkokaupparatkaisun.

Kasvaa toimintasi mukana

Et ole sidottu ostamaasi ratkaisuun, vaan verkkokauppa kasvaa liiketoimintasi mukana. Tie aloittavasta verkkokauppiaasta kansainväliseksi toimijaksi onnistuu helposti alustan kasvaessa mm. tuotemäärien sekä toimitus- ja maksutapojen avulla.

Saat jatkuvaa tukea

Saat verkkokauppiasurallasi tukea ammattitaitoiselta tiimiltä kaupan rakentamisesta alkaen sen ylläpitoon asti. Haluamme pysyä myös kumppaninasi verkkokaupan julkaisun jälkeen, jotta voit huoletta keskittyä myyntien tekoon ja saada apua kaupan kehittämisessä. 

Verkkokaupat yritysasiakkaille ja kuluttajille

B2C-verkkokauppa kuluttajamyyntiin

B2C-verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille toimii tärkeänä ainesosana yrityksesi liiketoiminnassa aina kivijalkakaupoista alkaen täysin verkossa toimiviin liikeideoihin asti. Me atFlow'lla suunnittelemme, toteutamme ja pidämme huolen myyntisi maksimoimisesta laadukkaiden verkkokaupparatkaisujemme avulla.

Lue lisää B2C-verkkokaupasta

B2B-verkkokauppa yritysmyyntiin

Mietitkö B2B-yrityksesi laajentamista verkkokauppaan? Vai oletko kenties perustamssa yritystä, jonka myyntikanavana toimii verkkokauppa? Verkkokauppa yritysasiakkaille on jatkuvasti suosiotaan kasvattava markkina-alue, johon kannattaa hypätä mukaan!

Lue lisää B2B-verkkokaupasta

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian