Jokikone.fi

Jokikone.fi
Asiakas
Jokikone Oy
Projektista
Aito karjalainen, reilu ja reipas vapaa-ajan konekauppa verkossa
Verkkosivusto
Kategoria

Jokikone on yksi Suomen suurimmista vapaa-ajan konekaupoista, joka tarjoaa upeimmat ajopelit ja makeimmat varusteet, uutena tai käytettynä. AtFlow toteutti verkkokaupan, jonka ulkoasu, käytettävyys ja tekniikka palvelee laajaa kohdeyleisöä. Verkkokauppa palvelee niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia asiakkaita - erityisesti venäläisiä. Myynti sujuu hyvin ja verkkokaupan tuotemäärän laajuus taataan useiden tukkurirajapintojen avulla. Verkkokauppa on suunniteltu responsiiviseksi eli se mukautuu eri päätelaitteille. Verkkokauppaan on otettu käyttöön kansainväliset maksutavat (kotimaiset verkkopankit, luottokortit, Yandex-money) sekä kassajärjestelmän integraatio kahdensuuntaisena. Verkkokaupan alustana on käytetty atFlow'n omaa Dataflow eCommerce-pohjaa ja ”Avaimet käteen”-palvelupaketti mahdollistaa verkkokauppaliiketoiminnan laajentamisen ja aktiivisen kehittämisen tarpeen mukaan. 

Saavutukset

Lisämyyntiä verkosta

Verkkokauppa toimii kivijalkaliikkeen tukena. Asiakas selailee tuotteita ennakkoon ennen kivijalkaliikkeestä ostamista tai tilaa tuotteet suoraan kotiin. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaalle myös enemmän maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja.

Toimii mobiilissa

92% kuluttajista etsii yritysten tietoja puhelimella. Nykyajan vaatimusten mukaisesti, verkkokauppa on suunniteltu responsiivisesti toimivaksi niin tietokoneella, mobiililaitteilla kuin tableteilla.

Helppo päivitettävyys

Sivut ovat helposti yrityksen itse päivitettävissä, jolloin tieto pysyy ajan tasalla. Verkkokaupassa voi tuoda myös kätevästi esille tarjoukset, kampanjat ja sesonkituotteet.

"Aloituspalaverista lähtien projektista ja aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista atFlow'n puolelta. AtFlow'n porukka olikin se, joka piti koko projektia aikataulussa ja meidät projektissa kiinni. Sopivasti sparrausta ja porkkanaa - näin saatiin projekti kokonaisuudessaan pidetyssä aikaikkunassa."
Marko Halonen | Niko Kukkurainen
Jokikone.fi logo

Lisää kuvia

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

20.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 2: 5 verkkokaupan hittietua matkailuyrittäjälle

Matkailusta on muodostunut erottamaton osa digitaalista kaupankäyntiä. Kukapa meistä ei olisi sohvareissannut...
04.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 1: onko matkailuliiketoimintasi jo verkossa?

Matkailukohteiden etsiminen ja tilaaminen verkosta ovat tätä päivää. Matkailijoille digitaalisuus onkin...
30.01.2020

Tie menestyvään verkkokauppaan osa 2: 4 ideaa verkkokaupan jatkokehitykseen

Edellisessä osassa pääsitte pureutumaan menestyvien verkkokauppiaiden salaisuuteen: heidän digitaalisen...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö