Kehityspalvelu pitkäjänteiseen kehitykseen

Kun haluat,
että verkkosivusi tai
verkkokauppasi pysyy aallonharjalla

Kehityspalvelu mahdollistaa verkkopalvelusi jatkuvan kehittämisen. Siinä pohdit yhdessä atFlow’n tiimin kanssa, kuinka verkkopalveluasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla.

Uusi verkkosivusto tai verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna, tai kehityspalvelu voidaan startata kertaluontoisen projektin jälkeen.

Kehityspalvelu sopii sinulle, kun

  • Haluat kehittää verkkosivustoasi tai verkkokauppaasi pitkällä tähtäimellä, annettujen raamien sisällä.
  • Olet kiinnostunut yhteistyöstä ja ideoinnista atFlow’n asiantuntijoiden kanssa.
  • Tavoitteesi ja budjettisi on suunniteltu jatkuvuus silmälläpitäen.

 

Kehityspalvelu pänkinänkuoressa

Asetetaan tavoitteet

Asetamme verkkosivustosi kehitykselle yhteiset tavoitteet, jotka sopivat toiminta-ajatukseesi. Sen jälkeen luomme kanssasi kehityssuunnitelman, jolloin pääset vaikuttamaan toteutettaviin kehitystoimenpiteisiin.

Tarkastetaan suunta

Kauden puolivälissä pidetään välipalaveri, jossa katsotaan, missä mennään ja tarvittaessa päivitetään suunnitelmaa. Kiinnostuksesi mukaan myös aktiivisempi palaveritahti on mahdollinen.

Monipuoliset mahdollisuudet

Kehitystoimenpiteet voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalista uudistuksia, kuten sivuston toiminnallisuuden parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai uusien ominaisuuksien suunnittelua.

Olemme kumppanisi

Saat sinulle nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kehityspalveluun liittyvissä asioissa.

Kehityspalveluasiakkaitamme

Lamnia

lamnia.com

"Verkkokaupan toteuttamisen ja kehittämisen myötä Lamnia on kasvattanut myyntiänsä tuntuvasti. Kehitystöillä mm. mobiiliostamista on helpotettu: suuri osa asiakkaista ostaa mobiililaitteilla. Myös asiakkaiden toiveisiin on reagoitu esimerkiksi lisäämällä toimitus- ja maksutapoja. Asiakkaat ovat arvioineet Lamnia.comin "erinomaiseksi" pistein 9.7/10 TrustPilot-palvelussa."

- Mihail Pinhasov, toimitusjohtaja, lamnia.com

Valamon luostari

valamo.fi

”Kaikki meidän erityistoiveet ja kummallisuudetkin saatiin ratkaistua ja ne otettiin huomioon alusta alkaen. Ammattitaitoinen ja innostunut tiimi työssään. Yhteistyö ja kontaktointi oli tiivistä ja sujuvaa.”

Jaana Nykänen, myynti- ja markkinointipäällikkö, Valamon luostari

Jokikone

jokikone.fi

"Aloituspalaverista lähtien projektista ja aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista atFlow'n puolelta. AtFlow'n porukka olikin se, joka piti koko projektia aikataulussa ja meidät projektissa kiinni. Sopivasti sparrausta ja porkkanaa - näin saatiin projekti kokonaisuudessaan pidetyssä aikaikkunassa.”

Marko Halonen / Niko Kukkurainen, Jokikone Oy

Ota mukaasi myös digimarkkinoinnin palvelut

  Hakukoneoptimointi

Kilpailu Googlen hakutulosten parhaista paikoista on armoton. Hakukoneptimoinnin edut ovat moninaiset ja me voimme auttaa sinua pärjäämään siinä. 

  Uutiskirjemarkkinointi

Sähköpostien ei tarvitse olla spämmäämistä. Tarjoamme kattavat työkalut uutiskirjemarkkinoinnin toteuttamiseen ja seurantaan.

 

 

 

  Google AdWords

Kun asiakas etsii tuotetta tai palvelua, haku alkaa Googlesta. Kannattaa siis olla varma, että löydyt ensimmäisenä.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön