28.01.2020

Strategiamuutosta ilmassa – AtFlow’n strategia sai alleen uutta tuulta

AtFlow’lla on startattu uusi vuosikymmen lennokkaasti uudistetun strategian voimin. Tästä ajankohtaista -julkaisusta voit lukea pääpointit uuteen strategiaamme liittyen. Mikäli haluat lukea koko tarinan, klikkaa itsesi blogijulkaisuumme hieman alempana olevasta linkistä!
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Miksi lähdimme uudistamaan strategiaamme?

AtFlow’n strategiatyön yhtenä lähtöpisteenä oli yrityksen halutun tulevaisuuden, kilpailukyvyn, jatkuvan kehityksen ja tavoitteellisuuden varmistaminen. Prosessi lähti käyntiin atFlow’n työntekijöiden tavoitteiden ymmärtämisestä: mitkä toimenpiteet tekisivät meidän kaikkien toiminnasta entistä määrätietoisempaa? Mitä yhteisiä arvoja jokainen työntekijä on jo tällä hetkellä lupautunut noudattamaan kaikilla työn alueilla, niin asiakaskohtaamisissa ja -projekteissa kuin tiimityöskentelyssä?

AtFlow’n strategiauudistuksen toisena, jopa tärkeimpänä lähtöpisteenä oli parantaa palveluamme, tuotteitamme ja toimintatapojamme jokaiselle yrityksemme asiakkaalle. Asiakaslähtöisyys ja intohimo auttaa asiakkaitamme lähtee selkärangastamme, ja siksi halusimme yhdessä taata parasta mahdollista palvelua sinulle ja teidän yrityksellenne.

Mikä uudistetun strategiamme tavoite sitten on? Yhteinen tavoitteemme on toimia asiakkaamme pitkäaikaisena digikumppanina, joka pitää huolen jokaisesta asiakkaastaan, ja joka toimii heidän majakkanaan alati muuttuvan digimaailman aallokoissa. Tämä vahvistaa myös määrätietoisuuttamme ja intoamme toimia yhdessä sellaisten tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseen, jotka kertovat työmme tärkeydestä ja innostavat meitä arjen tekemisessä. Konkreettisella tasolla selkeä tavoite tehostaa myös työskentelyä ja parantaa työn laatua entistä kestävämpiin toteutuksiin.

Jos kiinnostuit kuulemaan enemmän päivitetyistä arvoistamme ja toimintatavoistamme, käy kurkkaamassa atFlow’n yrityssivut – sivuilta voit löytää arvojemme lisäksi muuta hyödyllistä tietoa atFlow’sta.

 

Mitä uudistettu strategia tarkoittaa asiakkaillemme?

Pelkkää hyvää! Tai ainakin toivomme näin, ja siksi tahdommekin viestiä teidän yrityksellenne entistä läpinäkyvämmin toimintatavoistamme ja jakaa asiantuntemustamme. Jatkossa saattekin meiltä säännöllisesti uutiskirjeitä, tiedotteita ja aktiivista yhteydenottoa, joiden avulla voitte seurata toimintaamme ja hypätä atFlow’n veneen kyytiin: mitä kehitysideoita asiantuntijamme haluaisivat jakaa teille? Kuinka yrityksenne voi pysyä digiaallon harjalla?

Toivommekin palautetta myös teiltä: mitä risuja ja ruusuja haluaisitte antaa? Mitä toivoisitte meidän tekevän eri tavalla? Jokainen palautteenne on meille kullanarvoinen keino, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme palvelemaan entistä paremmin teitä, asiakastamme.

 

Kiinnostuitko kuulemaan aiheesta lisää?

Käy lukemassa myös blogikirjoituksemme aiheesta, jossa luettavanasi on kokonainen strategiatarinamme; voit lukea lisää strategiatyömme etenemisestä ja napata neljä hyödyllistä vinkkiä strategian työstämiseen omassa yrityksessäsi.

Voit myös halutessasi ottaa meihin yhteyttä – kerromme aiheesta mielellämme lisää!