15.10.2021

Tervetuloa Flowperheeseen, Aleksi

Innokas tietotekniikan harrastaja Aleksi Kinnunen aloitti harjoittelunsa verkkokehittäjänä atFlow'lla syyskuun alussa. Jo ensimmäisestä päivästä alkaen Aleksi on tuonut porukkaamme uuden rupattelukaverin, joka antaa iloa ja energiaa päivään. Annetaan seuraavaksi Aleksin kertoa enemmän itsestään.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kertoisitko tähän alkuun hieman itsestäsi?

Olen Aleksi Kinnunen, 25-vuotias, lähtöisin Kontiolahdelta ja tällä hetkellä asun Joensuussa. Innokas tietotekniikan harrastaja olen ollut jo ihan pikkupojasta asti. Vapaa-ajalla harrastan metsästystä ja käyn metsästämässä ihan ympäri Suomen. Vapaa-aika kuluu monesti kavereiden kanssa selviytymis- ja strategiapelejä pelatessa.

 

Olet tällä hetkellä opiskelemassa – kertoisitko hieman opinnoistasi?

Olen mukana Ohjelmoinnistako minulle ammatti -koulutuksessa, jonka tavoitteena on saada ohjelmoinnista kiinnostuneet ja ohjelmointialan yritykset yhteen. Kyseessä on vuoden kestävä koulutus, jonka Riveria ja TE-toimisto järjestävät yhdessä. Käytännössä opinnot ovat sujuneet niin, että Riveria on kouluttanut puoli vuotta ja loppuajan olen harjoittelussa atFlow’lla. Opintojen pääpaino on Java, Javascript ja React -ohjelmointikielissä.

Harjoittelu on lähtenyt hyvin käyntiin. Työporukka on hyvin vastaanottavainen, on ollut mukavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, mielekästä tekemistä on riittänyt ja olen oppinut paljon uutta ohjelmoinnista ja yrityksen osana toimimisesta.

 

Minkälaisia onnistumisia työpäiviisi on kuulunut?

Onnistumisiin lukeutuu mm. ensimmäisen tehtävän onnistunut suorittaminen mitään rikkomatta. Työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja sopivaa haastetta on riittänyt. On mukavaa, että olen pystynyt auttamaan työkavereita, oppinut itse uutta ja pystynyt tuomaan uutta näkökulmaa muillekin.

 

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Tykkään siitä, että meillä keskustellaan asioista paljon, toimintaa kehitetään yhdessä, palautetta otetaan vastaan kaikilta ja sitä myös kysytään usein. Yhteishenki on hyvä, täällä jaetaan työn ilot ja surut yhdessä.

AtFlow’lle iso kiitos siitä, että olen päässyt hyvin mukaan porukkaan ja päässyt kehittämään itsäni, tällä on itselleni iso merkitys.

 

Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Tulevaisuudessa haluan työskennellä tietoturva-asiantuntijana. Kiinnostus tähän heräsi jo armeija-aikoina. Koska nykyään kaikki on netissä, niin koen, että tällä alalla on vielä paljon mielenkiintoista työsarkaa.