Joensuulainen digitoimisto

Haluatko mukaan tiimiimme?

Koodivelhoja, asiakaspalvelun ammattilaisia, markkinoinnin ja myynnin osaajia, visuaalisia taitureita, mutta ennen kaikkea lämminhenkisiä ihmisiä. Tästä ja monesta muusta ainesosasta meidän tiimimme on tehty. AtFlow'n arkeen kuuluu paljon yhdessä tekemistä ja olemista aina erilaisista illanvietoista alkaen kahvitaukoihin, taukojumppiin ja happihyppelyihin töiden keskellä.

AtFlow'lla uskotaan henkilöstön hyvinvoinnin voimaan menestyksekkään työnteon perustana. Henkilöstöstä ja hyvinvoinnista välittäminen johtaa aidolla tavalla motivoivaan ja oikeisiin arvoihin perustuviin ratkaisuihin arjessa, heijastaen näin vaikutuksensa myös asiakkaista ja heidän hyvinvoinnistansa välittämiseen.

Meillä atFlow'lla kaikilla on oikeus hyviin työskentelyolosuhteisiin, olitpa sitten harjoittelija, uusi työntekijä tai toimitusjohtaja. Kenties sinäkin olet seuraava huipputyyppi osaksi tiimiämme?


divider-element

AtFlow'lla haussa


AtFlow'lla pääset vaikuttamaan yritysten digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Tutustu meihin ja hae rohkeasti mukaan huipputiimiin. Tarjoamme mielenkiintoisia eri osaamisalueiden tehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa aloitteleville. Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@atflow.fi.

 

Haemme nyt ohjelmistokehittäjää

Haemme joukkoomme ohjelmistokehittäjää, joka puhuu sujuvaa koodia ja pystyy systemaattiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Oletko se sinä?

Katso lisätietoja pestistä

Meille harjoitteluun?

Työharjoittelu on hyvä väylä työllistymiseen ja verkostoitumiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä osana kasvavaa yritystämme. Opintojen lopputyön toimeksianto atFlow'lta on myös mahdollinen. AtFlow'lla kannustetaan osallistumaan myös yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten sählyyn, jalkapalloon ja yhteisiin illanviettoihin. Lähetä harjoitteluhakemuksesi osoitteeseen rekry@atflow.fi.

Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista

Hae mukaan tai lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen:

Työntekijämme kertovat

"Täällä on rento työyhteisö, joka tykkää tehdä paljon ja viettää aikaa yhdessä. Oon ollut hirmu tyytyväinen myös siitä, et apua on aina tarjolla ja saa kysyä apua."
Janne Vartiainen
Palveluasiantuntija
"Täällä ei ajatella, että ollaan yhden laatikon sisällä. Jokainen saa kokeilla uusia työtehtäviä, työskennellä joustavasti, voi mennä rohkeasti oman laatikon ulkopuolelle."
Johanna Pirinen
Entinen työntekijä
"Mahtavaa, että jokainen täällä pääsee osallistumaan kehitystyöhön ja erilaisiin prosesseihin mukaan, ja omaa työtä saa myöskin kehittää vapaasti."
Marjo Riikonen
Vanhempi verkkototeutussuunnittelija
"Mahtava paikka. Täällä on hyvä ilmapiiri ja joustavat työajat."
Pasi Peltonen
Vanhempi Dataflow kehittäjä
"Meille tärkeintä on, että henkilöstö viihtyy ja haluaa rakentaa pitkän työuran atFlow'lla. Itseohjautuvuus, halu oppia ja kehittyä työntekijänä kuvaavat meidän kaikkia työntekijöitä."
Jouni Tolvanen
Liiketoimintajohtaja

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö