14.02.2022

Ystävänpäivän terveiset sekä asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia

Toivotamme oikein ihanaa ystävänpäivää sekä kannustamme pysähtymään hetkeksi muistamaan ihmisiä ympärillämme. Kiitämme myös asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneita, jonka tuloksiin voit tutustua alapuolelta.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Ihanaa ystävänpäivää

Mitä päivät olisivatkaan ilman ihania ystäviä, kannustavia työkavereita sekä mahtavia asiakkaita? Ei ainakaan niin elämänmakuisia kuin nyt! Puhaltamalla yhteen hiileen ja välittämällä aidosti toisistamme työyhteisössä sekä asiakkaidemme ja kumppaneidemme menestyksestä, voimme luoda verkkopalveluita, jotka palvelevat käyttäjiemme tarpeita ja joiden takana voimme seisoa ylpeänä. 

Flowperheemme on saanut täydennystä, kun harjoittelijamme Aleksi Kinnunen siirtyi meille työsuhteeseen. Esittelimme tämän innokkaan tietotekniikan harrastajan lokakuussa ja kyseisen esittelyn löydät artikkelistamme.

Toivotamme oikein ihanaa ystävänpäivää juuri sinulle!

 

Asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia

Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita, sillä kyselyyn vastaaminen auttaa meitä ylläpitämään ja varmistamaan sinun saavan laadukasta palvelua tarpeisiisi. Asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista ilmeni tyytyväisyys palvelupisteemme...

  • avuliaisuuteen keskiarvolla 4.4 / 5
  • ammattitaitoon keskiarvolla 4.3 / 5
  • ratkaisunopeuteen keskiarvolla 4.3 / 5
  • vastaamisnopeuteen keskiarvolla 4.1 / 5

Vastaajien kesken arvoimme majoituspaketin ja arpaonni suosi Miia K:ta Savonlinnasta. Paljon onnea Miia!

Jotta palveluitamme on ilo käyttää jatkossakin ja jotta voimme kehittää toimintaamme, kysymme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta asiakastyytyväisyydestä. Haluamme myös kiittää vastaamiseen käytetystä ajasta, jonka vuoksi päätimme, että jatkamme palkintojen jakamista kyselyyn vastanneiden kesken. Asiakastyytyväisyyskyselyyn voit vastata uutiskirjeestämme tai voit antaa meille suoraa palautetta palvelupisteemme chatin kautta.