01.10.2021

MadewithFlow: Villa Koivuranta – puitteet juhlaville tapahtumille

Juhlija kaipaa ruokaa niin silmille kuin vatsalle. Siksi panostimme tuomaan esille Villa Koivurannan herkullisia sisältöjä ja tekemään juhlatilojen ja noutoruokien varaamisesta helppoa. Tässähän herahtaa oikein vesi kielelle, joten katsotaan, mitä tässä suositussa juhlatalossa on tarjolla.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Tervetuloa Villa Koivurantaan

Villa Koivuranta on Uimaharjussa sijaitseva juhla- ja pitopalvelu, jota hurmaava toimitusjohtaja Pirjo Kuosmanen-Kuivalainen johtaa lämpimällä sydämellä. Tunnelmallisiin tiloihin mahtuu jopa 200 juhlijaa. Juhlatalo onkin suosittu paikka kaikenlaisille juhlille, kuten häille, kastejuhlille, sukutapaamisille, yrityskokouksille ja muistotilaisuuksille.

Kaiken tekemisen keskiössä ovat sydämellinen ja kokenut palvelu, sekä tuoreista ja paikallisista raaka-aineista tehty, mauiltaan ja sisällöltään aito ruoka. Lounaslistat löytyvät yrityksen somekanavista ja juhlapäivien juhlavammat ateriakokonaisuudet esitellään myös sivuston ajankohtaisissa uutisissa.

 

Tutustu ja varaa – tilat ja palvelut löytyvät heti netistä

Villa Koivurannan sivusto on tehty atFlow’n omalle matkailun verkkokauppa-alustalle. Verkkokauppa on antanut juhlatalolle avaimet esitellä palvelutarjontaa kattavasti ja tuoda brändiä paremmin esille. Samalla palveluiden myynti ja tilausten ottaminen vastaan on helpottunut huomattavasti.

Verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet:

  • uudistettu brändi ja visuaalinen ilme
  • juhlatilojen ja juhlapalveluiden varaus helposti
  • tarjouspyynnön jättäminen esim. pitopalvelusta, take away-tilauksista tai juhlamenuista 
  • leipomotuotteiden ja aterioiden tilaus vaikkapa kotona järjestettävään juhlaan
  • lahjakorttien ostaminen netistä

 

Avoin ja sujuva yhteistyö näkyy myös hyvässä asiakaskokemuksessa

Kysyimme myös Pirjolta kommentit, kuinka yhteistyö atFlow’n kanssa on sujunut hänen mielestään:

"Aivan ihania ootte kaikki. Osaatte hommanne viimeisen päälle. Kaikki toimii hyvin, ihan kympin arvoinen suoritus. Asiakkaat kehuvat valtavasti, miten kauniisti tehdyt sivut. Mukava on tehdä atFlow'n kanssa hommia."

Ilo on todellakin molemminpuolinen ja suosittelemme Villa Koivurantaa lämpimästi kaikille, jotka haluavat viettää unohtumattomia juhlia, tunnelmallisia tilaisuuksia tai inspiroivia kokouksia.