Villakoivuranta.fi

"Aivan ihania ootte kaikki. Osaatte hommanne viimeisen päälle. Kaikki toimii hyvin, ihan 10 arvoinen suoritus. Asiakkaat kehuvat valtavasti miten kauniisti tehdyt sivut. Mukava on tehdä atFlow'n kanssa hommia."
Pirjo Kuosmanen-Kuivalainen
Toimitusjohtaja
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Villa Koivurannan upea juhlapaikka sijaitsee kuvankauniin Uimaharjun kylällä luonnon tuntumassa. Tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä juhlasalissa on tilaa jopa 200 juhlijalle, ja se soveltuu juhlaan kuin juhlaan. Villa Koivurannassa on vietetty ikimuistoisia häitä ja kastejuhlia, sykähdyttäviä sukutapaamisia ja muistotilaisuuksia, suuria ja pieniä yrityskokouksia sekä iloittu monia muita juhlanaiheita jo useiden vuosien ajan. Yrityksen sydämellinen palvelu ja miljöö ovat valloittaneet niin paikalliset asukkaat kuin kotimaan ja ulkomaan vierailijat.

 

Haaste: Kun pallo pyörähtää päälaelleen, on palvelut vietävä verkkoon

Vuosi 2020 oli matkailu- ja ravitsemisalojen yrityksille pysäyttävä. Asiakkaat peruivat varauksiaan ja ovet jouduttiin sulkemaan pariksi kuukaudeksi koronaviruksen takia. Myös Villa Koivurannan vilkkaimmat sesongit ja varauskalenteri tyhjenivät hetkessä, eikä perinteiset keinot uusien varausten saamiseksi enää auttaneet. Villa Koivurannan rohkea yrittäjä ei kuitenkaan halunnut antaa periksi, vaan löysi vision kehittää liiketoimintaansa ja viedä palvelunsa verkkoon - sinne, minne asiakkaat olivat jo löytäneet tiensä.  

 

Ratkaisu: Matkailun verkkokauppa uusilla palvelupaketeilla

Villa Koivuranta sai tukea tilanteeseen Koli-hankkeesta, jonka tavoitteena oli auttaa ravitsemis- ja matkailualan toimijoita kehittämään ja digitalisoimaan palveluilta uuteen aikaan. AtFlow’n asiantuntijat hyppäsivät ilolla auttamaan Villa Koivurantaa, ja tiiviin yhteistyön tuloksena syntyi Villa Koivurannalle Matkailun verkkokauppa

Villa Koivurannan uuden verkkokaupan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: 

  • Juhlatilan ilmeeseen ja tunnelmaan sopiva ulkoasu 
  • Pelkän juhlatilan vuokraus onnistuu suoraan verkosta
  • Ruoan verkkokauppa, jonka kautta asiakas saa tilattua eri leivoksia ja annoksia suoraan kotiin tai haettavaksi paikan päältä
  • Visuaalisten 3D- ja videoesitysten näyttäminen tiloista ja yritysesittelynä
  • Jokaisella palvelulla oma sivunsa, jossa esitellään kattavasti ja visuaalisesti tietoa palvelusta ja hinnoista
  • Yhteydenottolomake, jolla tuetaan hyvää asiakaspalvelua

Lisäksi markkinoinnin tiimimme auttoi yrittäjää tuotteistamaan uusia ansaintamalleja ja palvelupaketteja verkkokauppaan. Konseptoinnin ohella sujui näppärästi uuden, hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen sivuille, mikä auttaa myös asiakasta tutustumaan yrityksen palveluihin ja tukee ostopäätöksessä. Kirsikkana kakun päällä visuaalinen suunnittelijamme pääsi taiteilemaan verkkosivujen ulkoasun lisäksi yritykselle uuden logon. 

 

Hyödyt: Juhlavia kohtaamisia ja makuelämyksiä verkkokaupassa

Villa Koivurannan huominen on kirkastettu helppokäyttöisen ja laadukkaan Matkailun Verkkokaupan avulla. Uudet ja myytävämmät palvelupaketit auttavat sekä yrittäjää että asiakasta kohtaamaan verkkoympäristössä. Tällä tavoin Villa Koivuranta pystyy jatkossakin turvaamaan juhlatilansa varaukset ja herkullisen pitopalvelun turvallisesti ja vahvempana kuin aikaisemmin.

 

Tulokset: Villan tunnelma ja herkut maistuvat myös diginä

Syyskuussa 2020 julkaistu Matkailun Verkkokauppa on hetkessä saavuttanut suosion Villa Koivurannan asiakkaiden keskuudessa. Verkkokaupan avautumista odotettiin innolla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Uuden verkkokauppansa avulla yritys on saanut käyttöönsä liiketoimintaa edistävän kauppapaikan, joka on samalla luonut uudenlaisia ansaintamalleja.