Haluatko mukaan tiimiin?

AtFlow'lla
haussa

AtFlow'ssa pääset vaikuttamaan yritysten digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Tutustu meihin ja hae rohkeasti mukaan huipputiimiin. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa aloitteleville.

Full Stack
Developer

- Verkkopalveluiden tekninen suunnittelija

 

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme osaajaa, jolla on kykyä seisoa verkkopalvelu- ja tiedonhallintaprojektien takana vastuullisena teknisenä suunnittelijana sekä nälkää kehittyä alan asiantuntijana. Odotamme, että sinulla on kokemusta verkkopalveluiden kehityksestä ja julkaisujärjestelmistä sekä ymmärrystä näiden merkityksestä asiakkaiden liiketoiminnalle. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla asenne kunnossa ja halu oppia uutta. Huumorintajusta saa lisäpisteitä.

Katso lisätiedot

Meille harjoitteluun?

Työharjoittelu on hyvä väylä työllistymiseen ja verkostoitumiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä osana kasvavaa ja kansainvälistyvää yritystämme. Opintojen lopputyön toimeksianto atFlow'lta on myös mahdollinen. AtFlow'lla kannustetaan osallistumaan myös yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten sählyyn, jalkapalloon ja yhteisiin illanviettoihin.

Ohjelmointi-
harjoittelija

 

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme ohjelmointiharjoittelijaa, jolle tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osaajaksi ammattitaitoisten asiantuntijoidemme valmennuksessa. Odotamme, että sinulla on jonkin verran kokemusta verkkosivustojen toteutuksesta ja julkaisujärjestelmistä. Tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla asenne kunnossa ja halu oppia uutta. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua.

Harjoittelijaa haetaan vähintään 5 kuukauden ajanjaksolle. Harjoittelun alkamisajankohta sovitaan erikseen.

Katso lisätiedot

 Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista

Hae mukaan ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@atflow.fi.

Hae