Huoltolinkki.fi

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Huoltolinkki Oy on kotien, asunto-osake yhtiöiden ja vapaa-ajan asuntojen talohuolto- ja siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys. Sen palveluihin ovat luottaneet monet joensuulaiset yritykset, taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat vuodesta 2018 alkaen.

Haaste: Sesonkikohtaisten piikkien vastapainoksi uudet verkosta ostettavat palvelut

Huoltolinkki toimii alalla, jolla palveluiden kysyntä on hyvin sesonkikohtaista. Erityisesti hiljaisempaa kesäkautta varten yritys halusi kehittää uudenlaisia palvelumalleja, jotka tukisivat yrityksen toimintaa vuoden ympäri. Tästä ajatus maa-ainesten ja kierrätysjätteiden suursäkkipalveluiden tarjoamisesta kuluttajille alkoi kehittyä, ja sen mukana tarve kehittää yrityksen verkkosivuista tehokkaampi verkkokauppa.

Ratkaisu: Palveluverkkokaupasta tilaaminen onnistuu jo 30 sekunnissa 

Rakensimme Huoltolinkin uuden verkkokaupan Dataflow-alustalle. Verkkokaupan tehtävänä on tarjota asiakkaille helppo kanava ostaa yrityksen palveluita suoraan verkosta ilman soittoa tai yhteydenottolomakkeiden täyttämistä.

Verkkokaupan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Integroitu Checkoutiin
  • Käytössä MobilePay-​mobiilimaksaminen
  • Uuden palvelun lanseeraus ja tilaaminen helposti verkossa
  • Säkkipalveluiden toimitushinnat muuttuvat kilometrikohtaisesti
  • Selkeä käyttöliittymä helpottaa yrityksen palveluvalikoimaan tutustumista ja tilaamista yhteydenottolomakkeen kautta

Verkkokaupan ja uuden palvelun lanseeraamisen tueksi Huoltolinkki pyysi asiantuntijoidemme apua digimarkkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Verkkokaupan lanseeraamisen ohella tavoitteena oli kasvattaa yrityksen tunnettuutta. Yhteisten sparraushetkien ja suunnittelun tuloksena yritys on ottanut käyttöönsä seuraavat digimarkkinoinnin palvelumme:

Tulokset: Edelläkävijyyttä kiinteistönhuollon palveluissa

Huoltolinkillä on nyt käytössään uusi myyntikanava, joka on tuonut yritykselle kaivattua näkyvyyttä ja tasapainoa toimintaan hiljaisemmille kausille sekä mahdollistanut uuden palvelumallin tarjoamisen asiakkaille helposti. Helppokäyttöisen verkkokaupan avulla Huoltolinkki pystyy jatkossakin kehittämään toimintaansa ja palveluitansa vastaamaan asiakkaiden tarpeita kiinteistönhuoltoon liittyen.