Tukkutiimi.fi

Verkkosivusto
”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”
Tukkutiimi.fi logo
Lea Lamberg
Joen Tukkutiimi Oy
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Joen Tukkutiimi on joensuulainen, yli kymmenen vuoden ajan toiminut perheyritys, joka palvelee seuroja, yrityksiä ja yksityisasiakkaita monipuolisella mainostekstiili-, mainostuote- sekä työvaatevalikoimallaan. Joen Tukkutiimin tarjoamaan laatuun luottavat monet asiakkaat, kuten Martat, Josba ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 1,41 miljoonaa euroa.

Haaste: Nykypäivän asiakkaat tekevät ostoksensa verkkokaupassa

Joen Tukkutiimin yhteistyö atFlow'n asiantuntijatiimin kanssa alkoi jo vuonna 2017, kun yritys halusi kehittää liiketoimintaansa vastaamaan nykypäivän kuluttajien vaatimuksia. Vanhat verkkosivut muutettiin tuolloin moderniksi verkkokaupaksi, jonka avulla asiakkaat pystyisivät tutustumaan yrityksen valikoimaan ja tilaamaan halutut tuotteet nopeasti vaikkapa kesken palaverin tai kotisohvalta käsin. 

Ratkaisu: Mainostuotteiden ja työvaatteiden mittoihin räätälöity verkkokauppa

Kustomoitujen mainostuotteiden ostajia palvelee nykyisin verkkokauppa, joka on toteutettu atFlow'n omalle Dataflow eCommerce-alustalle. Vuonna 2021 kehitimme verkkokauppaa eteenpäin toiminnallisuuksiensa osalta sekä uudistamalla sivuston visuaalisen ulkoasun yrityksen uudistetun brändi-ilmeen mukaiseksi.

Joen Tukkutiimin verkkokaupan toiminnallisuudet kulminoituvat asiakkaan tilaamisen helpottamiseen. Verkkokaupassa asiakas pystyykin hoitamaan koko ostoprosessin itsenäisesti, mikä säästää aikaa tarjouspyyntöjen lähettämiseltä puolelta toiselle.

Verkkokaupan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Integroitu Checkoutiin ja Postiin
  • Koko tuotetarjonta esillä julkisesti, tilaus sallittu vain kirjautuneille jäsenille
  • Tuotteiden tilaus onnistuu helposti tarjouskorin kautta
  • Tuotekorttien zoomausominaisuus, mittataulukot ja monipuoliset tuotetiedot
  • Asiakaskohtaiset tuotekategoriat, joista asiakas voi valita suoraan oman yrityksensä, yhdistyksensä tai seuransa logolla painatetut tuotevaihtoehdot
  • Sallii useamman käyttäjätunnuksen luonnin ja kirjautumisen verkkokauppaan saman yrityksen tai seuran alla
  • Monipuolisesti banneripaikkoja, tuotenostotoimintoja ja kampanjasivuominaisuuksia, jotka on luotu tarjouksien, kampanjoiden ja sesonkituotteiden esille nostamiseen

Tulokset: Helppokäyttöinen tilauskanava helpottaa perheyrityksen arkea

Joen Tukkutiimille toteutettu verkkokauppa auttaa yritystä palvelemaan yritys- ja yhdistysasiakkaitansa joustavasti asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan. Lisäksi verkkokaupan helppo tilausjärjestelmä on mahdollistanut yritykselle rutiininomaisten tehtävien vähentämisen muihin aikaa ja tarkkuutta vaativiin prosesseihin.