Millpoint.fi

Verkkosivusto
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Millpoint Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan tarjonnut toimistotarvikkeita, mainoslahjoja ja liikelahjoja yrityksille ja yhteisöille. Yhden miehen yrityksenä alkanut yritys toimii tänä päivänä valtakunnallisesti noin 15 myyjän verkostolla ympäri Suomen. Yrityksen toimisto ja varasto sijaitsevat Lappeenrannassa. 

 

Haaste: Nopeutta verkkokaupan päivitykseen ja käytettävyyteen 

Millpoint halusi verkkokaupalle ylläpidoltaan selkeämmän ja helpomman alustan, jonka avulla sivuston päivitys onnistuisi jouhevasti vaikkapa useammalta henkilöltä. Tavoitteena oli saavuttaa myös käyttäjäystävällisempi sivusto, joka toimisi erilaisilla ja -kokoisilla päätelaitteilla. Millpoint päättikin valita kumppanikseen meidät. AtFlow’lla meiltä löytyy halua ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä tarjota oikeanlainen ja asiakkaalle sopiva ratkaisu liiketoiminnan tukemiseen kätevästi samasta paketista. 

 

Ratkaisu: Helppokäyttöinen verkkokauppa niin omistajalle kuin asiakkaalle  

Toteutimme Millpointin tarpeiden mukaisesti visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen verkkokaupan, jota on helppo ylläpitää useamman henkilön toimesta. Verkkokaupasta tilaaminen on myöskin sujuvaa selkeän tuotekategorisoinnin ja tarjouspyyntölomakkeen ansiosta. Lisäksi verkkokaupassa tuodaan tuotteita selvästi esille, ja yrityksestä löytää tarkat tiedot aina yksityiskohtaista henkilöstöesittelyä myöten. Sivuston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:  

  • Helppo sivujen päivitys ja tiedonhallinnointi varmistavat sen, että asiakkaat löytävät aina ajankohtaisinta tietoa tuotteista ja yrityksen viimeaikaisista uutisista
  • Selkeä tuotekategorisointi nopeuttaa asiakkaan kulkua ostospolulla
  • Tarjouspyyntölomake mahdollistaa kauppojen sopimisesta suoraan asiakkaan ja yrityksen välillä
  • Tarjouspyyntölomakkeen tuotteet saa kätevästi lisättyä tarjouskoriin verkkokaupasta
  • Mobiiliystävällinen sivusto helpottaa omalta osaltaan verkkokaupassa asiointia ja verkko-ostosten tekoa
  • Yritystarinan ja henkilöstön esittelyt ovat veikeä keino lisätä yrityksen omaleimaisuutta ja erottautuvuutta muista alan toimijoista

 

Hyödyt: Moderni verkkokauppa on lahja liiketoiminnalle 

Vuodesta 2019 alkaen Millpoint on ottanut asiakkailtaan tilauksia vastaan uuden verkkokaupan avulla, joka toteutettiin aFlow’n omalle eCommerce-pohjalle tarjouskori-ominaisuudella. Lopputulokseen tyytyväinen yritys on saanut kasvatettua verkkokauppansa tuloksellisuutta ja tyytyväisten asiakkaiden määrää.  

  • Kasvu tuotteiden tilausmäärissä kertoo siitä, että asiakkaat ovat pysyneet ostopolulla alusta loppuun asti
  • Lisääntynyt asiakastyytyväisyys helppokäyttöisen verkkokaupan ansiosta saa asiakkaat palaamaan uudelleen ostoksille
  • Verkkosivusto tavoittaa vakioasiakkaiden lisäksi täysin uusia kohderyhmiä, ja auttaa siten solmimaan uusia asiakkuussuhteita

 

Tulokset: Asiakkaamme tyytyväinen asiakas on myös meidän ylpeyden ja ilon aihe 

Yhteistyömme suurimpina saavutuksina Millpoint on saanut tehostettua tuloksellisuuttaan myös verkossa. Verkkokaupan kokonaisvaltainen uudistaminen siis kannatti niin yrityksen kuin sen asiakkaiden kannalta – nyt Millpointista voi selata ja tilata mieluisia lahjoja vaivattomasti ympäri vuorokauden.