Hei matkailutoimija

Haluatko kehittää liiketoimintaasi ja hyödyntää mahtavan hanketuen?

Yritysryhmän kehittämishanke

Nyt on tukea tarjolla!

Kiinnostaako sinua tulla mukaan matkailun yritysryhmähankkeeseen, jossa pääset hyödyntämään 75 % tuen tulevan menestyksesi avuksi?

Tämä hanke on sopiva sinulle, joka haluat kehittää, markkinoida ja myydä matkailupalveluitasi. Paikkoja on rajoitetusti, sillä yhteen hankkeeseen pääsee mukaan max. 10 kpl maaseudulla toimivia mikro- ja pienyrityksiä.

Hankkeen avulla kehitämme matkailuyrittäjien toimintaa käytännöllisten toimenpiteiden avulla. Tavoitteena on kasvattaa matkailuyritysten liikevaihtoa mm. uusien tuotteiden, digitalisoinnin ja tilausprosessien helpottamisen avulla yhdessä ideoiden sekä kunkin tarpeeseen räätälöidyin asiantuntijapalveluin.

Avaa hankekuvaus tästä


divider-element

Yhteisiä kehitystoimenpiteitä

Osallistujat käyvät läpi matkailupalveluiden tuotteistuskoulutukset. Koulutuksiin voi osallistua myös etänä tai katsoa jälkitallenteena. Tarjolla on myös toiveiden mukaista täsmäkoulutusta​.

Yrityskohtaisia kehitystoimenpiteitä

Voit valita mistä toimenpiteistä on sinulle eniten hyötyä. Tarjolla on esim. matkailun tilausjärjestelmä-verkkokaupan rakentamista, luontaisen hakukonelöydettävyyden parantamista sisältöjen avulla tai valo- ja videokuvauksia. 

Aikataulu

Hakeutuminen maanantaihin 25.10.2021 mennessä tai siihen saakka kun hankkeeseen mahtuu. ​Kehitystoimenpiteiden tarkoitus on tukea jo kesän 2022 matkailumyyntiä, joten ne toteutetaan kevään 2022 aikana.

 

Varaa aika tarkemmalle esittelylle

Mervi Huttunen
Mervi Huttunen
Sales Specialist

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme