Välittävä digikumppani, joka auttaa kasvamaan verkkoliiketoiminnassa!

Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka auttaa kasvamaan verkossa verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen avulla. Autamme myös yrityksiä hakemaan erilaisia rahoituksia ja hankkeita.

Alla muutama nosto palveluistamme, joista voisit olla kiinnostunut.

Matkailun varausjärjestelmä

Varausjärjestelmällä on mahdollista tehostaa asiakaspalvelua, sekä keventää yrittäjän työmäärää hallinoimalla varauksia kätevästi samasta paikasta.​

Lue lisää

Verkkokauppa

AtFlow'n käyttöliittymä on suunniteltu selkeäksi ja intuitiiviseksi, jolloin sen omaksuminen on helppoa myös vähemmän teknisesti osaaville käyttäjille.

Lue lisää

MVP hanke

Olemme toteuttamassa Euroopan unionin osarahoittamaa hanketta, jossa keskitymme luomaan version uudesta verkkokauppa-alustasta MVP:stä (Minimum Viable Product, mutta toivomme siitä myös Most Valuable Playeriä).

Lue lisää


Mitä asiakkaamme sanovat meistä:

"Aloituspalaverista lähtien projektista ja aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista atFlow'n puolelta. AtFlow'n porukka olikin se, joka piti koko projektia aikataulussa ja meidät projektissa kiinni."

Marko Halonen & Niko Kukkurainen, Jokikone

"Ilman atFlow'ta meillä ei olisi uudet sivut vieläkään valmiina. Kaikki meidän erityistoiveet ja kummallisuudetkin saatiin ratkaistua ja ne otettiin huomioon alusta alkaen. Ammattitaitoinen ja innostunut tiimi työssään. Yhteistyö ja kontaktointi tiivistä ja sujuvaa."

Jaana Nykänen, Valamon luostari

"Sekä asiakasmäärät että ostopäätöksen tekevien asiakkaiden osuus ovat parantuneet uudistusten myötä. Tällä hetkellä palvelussa asioi yli 200 000 uniikkia kävijää kuukaudessa."

Mihail Pinhasov, Lamnia

”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”

Lea Lamberg, Joen Tukkutiimi Oy

"Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen tapahtumasivusto houkuttelee tapahtumien hakijoita, mutta helpottaa myös tapahtumanjärjestäjiä tapahtumatietojen jakamisessa."

Tea Salonsaari, Kymenlaakso nyt -verkkopalvelu

"Halusimme tehdä perinteisestä kaavasta poikkeavat, erilaiset raviradan kotisivut, jotka palvelisivat laajasti asiakaskuntaamme. AtFlow’n kanssa saavutimme tavoitteemme ja palaute sivuistamme on ollut positiivista."

Marjo Kuosmanen, Joensuun Ravirata Oy

"Kotisivujen päivityshankkeemme meni jouheasti sovitussa aikataulussa ja aika lailla kerralla maaliin ideamme pohjalta. Olemme erityisen tyytyväisiä atFlow-helpdeskin palveluun ja nopeuteen."

Petri Rautiainen, Pekotek Oy

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Aleksi Kinnunen
Aleksi Kinnunen
Junior Web Developer & Customer Care Advisor
Janne Korhonen
Janne Korhonen
Marketing Specialist
Erna Kosonen
Erna Kosonen
Digital Marketing Specialist

Jätä tarjouspyyntö

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme.