Tekstiili- ja vaateverkkokauppa

Muodikkaasti verkossa, toimialaasi räätälöidysti

Muodin ja muiden tekstiilituotteiden verkkokaupat ovat jo perinteinen näky kuluttajien kännyköiden ja koneiden ruudulla. Onhan digipuodeista ja -myymälöistä helppoa selailla koko vaatetarjonta, napsia parhaimmat ostoskoriin, hoitaa maksu ilman kassajonoja ja odottaa vain tilauksen saapumista kotiovelle. Monet vaatealan yrittäjistä ovat kuitenkin kertoneet meille kaipaavansa tällaista saumatonta verkkokauppaa, jossa oston esteet on karsittu pois. Ei enää hankalasti toimivia kassajärjestelmiä, hitaasti toimivia verkkosivuja tai mittataulukkoja excelissä, vaan yrityksen toimintaan räätälöityjä verkkoratkaisuja. 

AtFlow'n verkkokaupparatkaisut tekstiili- ja vaatealan liikkeille on kehitetty tekemään tuotteidesi selailusta ja ostamisesta mahdollisimman helppoa. Jos haluat tehdä virtuaalisesta ostokokemuksesta asiakkaallesi yhtä joustavaa ja ystävällistä kuin se on myymälässäsi, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, kuinka verkkokaupparatkaisumme voisi toimia sinun yrityksesi kohdalla.

AtFlow’n tekstiili- ja vaateverkkokaupan ominaisuuksia

 • Esittele, myy ja päivitä helposti koko tuotevalikoimaasi verkossa
 • Tarjoa tietoa tuotteistasi monipuolisesti tuotekorteilla
 • Myy lisätuotteita ostettavan päätuotteen yhteydessä
 • Automatisoi sesonkikohtaiset kampanjat ja hinnoittelut suoraan verkkokauppaan
 • Mahdollista asiakkaalle suosikki- tai toivetuotteiden ottaminen talteen toivelistalle
 • Tee verkkosovittamisesta helppoa mittataulukolla
 • Mahdollista asiakkaalle oman nimen tai yrityslogon sommittelu logotyökalulla
 • Luo yleisiä tai jäsenkohtaisia hintoja, alennuksia ja tarjouksia
 • Yleisimmät maksu- ja toimitustavat (Paytrail, Klarna, PayPal, Posti & Matkahuolto)
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla, kuten laskujen seurannalla ja saatavuuden hallinnalla
 • Seuraa analytiikkaa ja ostoja, jotta voit mukauttaa tuotevalikoimaasi ja tarjouksiasi vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Turvallinen ja luotettava

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen, laajentuminen ulkomaille ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä.

3. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Kehityspalveluasiakkaanamme saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!