Digimarkkinointi

Menesty verkossa - atFlow'n digimarkkinointi

Digimarkkinointi on sinua varten, joka kaipaat buustia yrityksesi löydettävyyteen, parannusta tuloksiin ja haluat tehdä markkinointia kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti verkossa. Digimarkkinoinnilla tavoitatkin haluamasi asiakkaat juuri sillä hetkellä, kun heillä on ostohousut jalassa.  

Oikean kumppanin avulla saat otettua digimarkkinoinnin työkalut haltuusi ja tehtyä sivuvierailuista enemmän myyntejä ja liidejä itsellesi. Me atFlow’lla olemme valmiina auttamaan sinua näiden työkalujen haltuunotossa joko verkkopalvelun toteutuksen mukana, uuden verkkokaupan lanseerausvaiheessa tai erillisenä projektina. Monesti myös verkkopalveluiden kehittäminen lähtee liikkeelle parempien kävijämäärien ja tulosten toivossa.

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihimme ja ota meihin yhteyttä, jos haluat tehdä ihmislähtöistä markkinointia meidän kanssamme!Digimarkkinoinnin asiantuntijapalvelut

Digimarkkinoinnin koulutukset

Digmarkkinoinnin koulutukset soveltuvat niin keltanokille kuin digimarkkinoinnin maailmaan jo tutustuneille.
Lue lisää

Digistrategia ja markkinoinnin vuosikello

Taklaa asiakkaidesi oston esteet ja tee markkinoinnistasi strategista. Suositeltu lisäpalvelu erityisesti verkkokauppaan.
Lue lisää
SEO-kuvituskuva

Hakukoneoptimointi - SEO

Saa asiakkaat ostoksille juuri sinun yrityksesi sivustolle. Sopii kaikille lisää kävijöitä ja tunnettuutta tavoitteleville.
Lue lisää

Markkinoinnin automaatiot

Markkinoinnin automaatioilla hankit uusia ja sitoututat nykyisiä asiakkaita. Suositeltu lisäpalvelu verkkokauppaan.
Lue lisää

Tekstisisältöjen tuotanto

Sisältö on jokaisen verkkopalvelun selkäranka, joka toimii myyjänä ja asiakaspalvelijana. Sopii kaikille verkkopalveluun uutta ryhtiä haluaville.
Lue lisää
Lamnia-logo
AlexSandra-logo
Eirene-logo
Best Guest Finland -logo
Huoltolinkki-logo
Rajamailla-digimarkkinointi

Miten digimarkkinointi voi auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi verkossa?

Digimarkkinointi on kustannustehokas tapa saavuttaa yritykselle näkyvyyttä, kasvattaa tunnettuutta ja näin ollen myös myyntiä verkossa. Digimarkkinoinnin tuloksellisuuttasi voidaan mitata helposti ja kattavasti analytiikan ja raportoinnin avulla. Tulosten mitattavuus auttaa mainonnan tehokkuuden mittaamisen lisäksi mainosviestien kohdentamisessa asiakkaillesi, vaikkapa heidän ostoskäyttäytymisensä tai kiinnostusten kohteiden perusteella. Näin voit myös tehostaa vuorovaikutusta sinun ja asiakkaidesi välillä puhumalla heille mielenkiintoisista aiheista, tarjouksista tai muista yrityksesi liittyvistä sisällöistä.

Kaiken kaikkiaan digimarkkinointi on tehokkuutta ja asiastyytyväisyyttä pienellä budjetilla - digitaaliset työkalut markkinoinnissa tarjoavat sinulle erinomaisia keinoja tavoittaa juuri sinulle potentiaaliset asiakkaat!

Arvelluttaako digimarkkinoinnin käytännön toteutus?

Sen lisäksi että autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan yllämainitut toimenpiteet, voimme tarvittaessa auttaa sinua toteuttamaan myös muita digimarkkinoinnin toimenpiteitä. Mikäli kaipaat apua esimerkiksi sosiaalisen median markkinoinnin hyödyntämiseen tai kampanjoiden ja visuaalisten elementtien suunnitteluun mainonnan tueksi, autamme mielellämme. Toimintamme joustavuus ja laajan osaamisen digiammattilaisemme mahdollistavat sen, että voimme yhdessä rakentaa sinulle tarvitsemasi digimarkkinoinnin paketin. Itsenäisen toteuttamisen ja jatkokehityksen tueksi järjestämme myös koulutuksia, joiden avulla voimme opastaa sinua tarvittaviin toimiin.

Jos digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen kiinnostaa, me autamme sinua tavoitteiden asettamisessa ja niiden saavuttamisessa!

 

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

05.04.2022

Opas hakukoneoptimointiin

Hakukoneoptimoinnilla kasvatat näkyvyyttä verkossa ilman maksullista mainontaa. Hakukoneoptimointi sopiikin kaikille...

17.03.2022

Opas verkkokaupan perustamiseen

Tähtäimessä verkkokaupan perustaminen? Kokosimme sinulle maksuttoman oppaan, jossa kerromme mitä kannattaa ottaa...

18.02.2022

Opas sähköpostimarkkinointiin

Pohditko, kuinka kasvattaa verkkokaupan myyntiä? Esittelemme sinulle sähköpostiautomaatioiden mahdollisuuksia ja...