Eirene.fi

Eirene-verkkokauppa
Asiakas
Eirene
Projektista
Eirene on moderni kansainvälistä huippumuotia myyvä naistenvaateliike.
Verkkosivusto

Asiakas

Eirene on moderni kansainvälistä huippumuotia myyvä naistenvaateliike. Eirenellä on nyt julkaistun verkkokaupan lisäksi myös kivijalkaliike Lappeenrannassa. Eirene tarjoaa vaatteita ja asusteita eri hintaluokin, edullisista laatutuotteista premium-valikoimaan. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaista stailauspalvelua. 

 

Ratkaisu: Kansainvälinen verkkokauppa vie kaupankäynnin uuteen aikakauteen

Asiakkaiden parempi saavutettavuus 

Verkkokaupan julkaisun myötä tuotteiden myynti ja asiakkaiden saavutettavuus tehostunut. Verkkokaupalla myös laaja kohderyhmä suomen, englannin ja venäjän kieliversioiden kautta. 

Selkeä ja esteettinen ulkoasu 

Verkkokauppajulkaisun myötä päivitetty ulkoasu, joka mahdollistaa ja vahvistaa laadukkaan ja luotettavan mielikuvan yrityksestä. Eirenen verkkokaupan brändisivustoja on myös laajennettu, joka luo selkeyttä ja houkuttelevuutta asiakkaille. Eirenen verkkokaupan ilme on toteutettu uudella Pegasus-ulkoasulla. 

Yrittäjää korostava ja palveluiden monimuotoisuutta vahvistava kokonaisuus 

Sivustolle luotu “Olga suosittelee” sekä “#eirenegallery” sivut, jotka luovat kuvaa inspiroivasta sekä asiantuntevasta yrityksestä. Verkkokauppa onnistuu korostaman erityisesti yrittäjän, Olgan asiantuntevuutta ja palveluiden luotettavuutta. Yrityksen palvelut tuotu paremmin esille ja uusi verkkokauppa mahdollistaa inspiroivan sisällön luomisen. Sivustolle voi luoda aiempaa laajemmin artikkeleita esimerkiksi liittämällä niihin haluttuja tuotteita, videoita, kuvia ja muita tiedostoja. 

Markkinoinnin automaatiot

Verkkokauppa on integroitu Klaviyoon, joka tekee sähköpostimarkkinoinnista ja asiakkuuksien huolenpidosta entistä helpompaa. Jatkossa Eirenen voi tehdä kampanjointia tarkemmin dynaamisten vastaanottajalistojen avulla, rakentaa automaattisia sähköpostiviestejä ja ilmoituksia sekä seurata sähköpostimarkkinoinnin tehokkuutta ja verkkokaupan ostotapahtumia. 

Markkinoinnin automaatioiden käyttöönoton yhteydessä toteutimme asiakkaalle valmiin sähköpostipohjan sekä -automaatiot.

 

Tulokset: Yhteistyöllä toteutettu verkkokauppa

Eirenelle julkaistun uuden verkkokaupan myötä liiketoimintaa pystyy kehittämään laajemmin, asiakkaiden saavutettavuus on tehokkaampaa sekä sivuston näyttävän ulkoasun avulla mielikuva yrityksestä on laadukas ja asiakkaita houkutteleva. Yhteistyömme jatkuu yhä, ja Eirenen verkkokauppaa tullaan kehittämään jatkossa useiden toiminnallisuuksien osalta. Näitä ovat muun muassa uudet listaukset tuotekortille, mittataulukko sekä Dataflow Campaign Manager, jonka avulla tulevat kampanjat voidaan ajastaa koko vuodelle. 


Kiinnostuitko tarinasta tai haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö