Tiedonhallinta

AtFlow'n Tietoalusta – Tiedot yhdessä paikassa

Hallitse tietoa, älä anna sen hallita sinua. Avullamme saat tiedon keräyksen, organisoinnin ja jakelun tarkoituksenmukaiseen ja hallittuun käyttöön. Tietoalustassa tietoa ylläpidetään keskitetysti ja se on kehitetty vähentämään päällekkäistä työtä sekä helpottamaan tiedon keräämiseen, hallintaan ja jakamiseen käytettävää aikaa.

Tietoalustan pääominaisuuksina ovat tiedon keräämiseen suunnitellut automaattiset ja muokattavat kyselyt eri käyttötarkoitukseen tai käyttäjäryhmille, kyselyiden tietojen hallinta, tietojen päivitys, tiedon jakaminen ja raportointi. Kyselyiden lisäksi Tietoalusta mahdollistaa tiedon jakamisen erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten verkkosivuille, esitteisiin tai uutiskirjekampanjoihin. Tietoalusta mahdollistaa myös integraatiot eri järjestelmiin, jotta useiden eri järjestelmien käyttöä voidaan hillitä ja vähentää.

Haluatko tietää tarkemmin?

Toteutamme Tietoalustan asiakaskohtaisesti, juuri oikeanlaisia tarpeita ja tavoitteita vastaavaksi. Jos haluat kuulla lisää Tietoalustan mahdollisuuksista liiketoimintasi tueksi, ota meihin yhteyttä niin kerromme! Tutustu myös alla oleviin aikaisempiin Tietoalusta -toteutuksiimme! AtFlow'n tiedonhallintaratkaisut

Tiedot yhdessä paikassa

Onko yrityksesi tiedot exceleissä, papereilla, sähköposteissa ja eri järjestelmissä hajallaan? Tietoalustalla yrityksen tietojen hallinta hoituu keskitetysti yhdessä paikassa. Tietojen keskittäminen yhteen järjestelmään säästää aikaa hallinnollisista asioista huolehtivalta henkilöltä, kuten yrittäjältäkin ja helpottaa oheistoimintojen suorittamista. 

Tehokas päivittäminen

Tiedot myös pysyvät yhtenäisenä, kun kaikki tieto on keskitetty yhteen paikkaan. Tietojen päivittäminen on myös tehokkaampaa, kun yritys tai Tietoalustaa hyödyntävät useammat yritykset voivat itse ilmoittaa tarvittavat muutokset, jotka vain varmennetaan ennen julkaisua. Välttäkää yrityksessänne päällekkäistä työtä, kun myynnin, tarjouksien ja palvelun hallinta tapahtuu Tietoalustan kautta.

Eikö tiedon jakelu toimi kunnolla?

Kuinka usein käy niin, että tiedot jäävät exceleihin ja yrityksen palvelimen nurkkaan sen sijaan, että oikeat henkilöt saavat tarvitsemansa tiedon? Tietoalustan avulla jaat tiedon helposti useisiin eri kanaviin, niin että tieto tavoittaa kaikki tarvittavat henkilöt.

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

05.04.2022

Opas hakukoneoptimointiin

Hakukoneoptimoinnilla kasvatat näkyvyyttä verkossa ilman maksullista mainontaa. Hakukoneoptimointi sopiikin kaikille...

17.03.2022

Opas verkkokaupan perustamiseen

Tähtäimessä verkkokaupan perustaminen? Kokosimme sinulle maksuttoman oppaan, jossa kerromme mitä kannattaa ottaa...

18.02.2022

Opas sähköpostimarkkinointiin

Pohditko, kuinka kasvattaa verkkokaupan myyntiä? Esittelemme sinulle sähköpostiautomaatioiden mahdollisuuksia ja...