Helpota matkailun tiedonhallintaa

Tutustu Matkailun
Tietoalustaan

Onko matkailupalveluiden tuotteistaminen ja myynti sähköisesti vaikeaa? Matkailun Tietoalustan avulla yhdistät majoituksen, kuljetuksen, ruokailun ja tapahtumat helposti myytäväksi kokonaisuudeksi.

Miksi Tietoalusta?

Tiedot yhtessä paikassa

Matkailun Tietoalusta keskittää tiedot yhteen paikkaan kaikkien saataville. Oli kyseessä sitten matkailija, hotellin vastaanottovirkailija, matkailuneuvonnassa työskentelevä henkilö tai tietoa ylläpitävä taho, kaikki tieto on saatavilla yhdestä järjestelmästä.

Tehokas päivittäminen

Kun kaikki tieto on keskitetty hajanaisista rekistereistä hallittavaksi yhteen paikkaan, tiedot myös pysyvät yhtenäisenä. Tietojen päivittäminen on tehokasta, kun yritykset voivat itse ilmoittaa tarvittavat muutokset, jotka vain varmennetaan ennen julkaisua.

Parempi näkyvyys verkossa

Matkailun Tietoalusta on keino kerätä kaikki palveluntarjoajat yhdelle sivustolle, myös ne, joita internet ei ole vielä tavoittanut. Tämä antaa yrittäjille paremman näkyvyyden tärkeille kohderyhmille ja helpottaa tiedon jakamista muihin kanaviin.

Hyvä palvelu matkailijalle

Matkailijan ongelmana on yleensä se, ettei hän löydä kaikkia haluamiaan palveluita helposti. Matkailun Tietoalusta mahdollistaa sen, että matkailija voi valita haluamansa palvelut kuljetuksineen ja majoituksineen yhdestä paikkaa parilla klikkauksella.

Tältä Matkailun Tietoalusta voi näyttää

Skafur-tour.fi

"Sivusto on visuaalisesti hieno ja hakutoiminnallisuudet auttavat kuluttajaa löytämään hänen haluamansa palvelun."
- Riitta Kiukas, Skafur-tour.fi:n perustaja

  • Sivusto kokoaa satojen yritysten tarjoamat ohjelmapalvelut ja tiedot yhteen paikkaan.
  • Omatoimilomailija tai ryhmä voi ostaa palvelusta valmiit lomapaketit kuin myös liput yksittäisiin aktiviteetteihin.

Kymenlaaksonyt.fi

"Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen tapahtumasivusto houkuttelee tapahtumien hakijoita, mutta helpottaa myös tapahtumanjärjestäjiä tapahtumatietojen jakamisessa."
- Tea Salonsaari, Verkkotiedottaja, Kouvolan kaupunki

  • Sivuston tavoitteena on paitsi auttaa matkailijoita ja asukkaita löytämään helposti koko Kymenlaakson tapahtumasisällöt yhdestä paikasta, niin myös helpottaa alueen tapahtumien markkinointia.
  • Kymenlaaksonyt.fi-sivusto on suunniteltu käytettävyys ja selkeys edellä. Tapahtumatiedot hallitaan keskitetysti Matkailun Tietoalustasta, josta tietoa voidaan jaella moniin eri palveluihin kymeenlaaksonyt.fi ohella.
  • Palvelu mahdollistaa tapahtumien, yritysten, palveluntuottajien ja kuntien tietojen keräämisen automaattisesti (esim. yhteystiedot, tulevat tapahtumat, palautteet).

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön