Palvelupiste

atFlow palvelupiste henkilöstö

Palvelupiste apunasi arkisin klo 10-15

Hyvä asiakaspalvelukokemus on meille tärkeää - palvelupisteemme palvelee arkisin mieltäsi askarruttavissa asioissa, korjausta vaativissa toimenpiteissä, palveluiden ostossa ja niihin liittyviin kysymyksiin vastaamisessa. Palvelupiste auttaa sinua myös projektin jälkeen missä tahansa verkkopalveluusi liittyvissä asioissa. Toimimme teknisen tuen asiantuntijanasi sekä tukenasi, kun haluat kehittää verkkopalveluasi vaikkapa teknisten ominaisuuksien tai markkinoinnin osalta.

Palvelupisteemme takaa sen, että yhteydenotto meihin on helppoa – yhden pisteen kautta tavoitat koko tekijätiimimme. Palvelemme sinua arkisin klo 10-15 välillä ja puhelimitse klo 10-14. Voit myös lähettää sähköpostia tai ottaa meihin yhteyttä verkkosivustomme live-chatin kautta.Palvelupisteen yhteystiedot

Sähköposti

tuki@atflow.fi

Tukipyyntö

Jätä viestisi asiakastukilomakkeen kautta

Lomakkeeseen

Chat

Tavoitat meidät live-chatista arkisin klo 10-15

Puhelin

Tavoitat meidät puhelimitse arkisin klo 10-14

010 2000 660

Lisätietoa Palvelupisteen toiminnasta

Kehitys ja jatkotuki

Palvelupiste toimii teknisen tuen asiantuntijanasi sekä jatkokehityksen tukenasi, kun haluat kehittää verkkopalveluasi tarpeidesi mukaan.

Toimintatapa

Pieniä kehitystöitä teemme jopa saman päivän aikana ja suurimmat kokonaisuudet pyrimme aikatauluttamaan omiksi projekteikseen.

Hinnasto

Palvelupisteen palveluista veloitamme vain sisältö-, teknisen- sekä graafisen työn, konsultoinnin ja meistä riippumattomat ongelmat.