31.10.2019

Webinaari: Opi hakukoneoptimoinnin perusteet 14.11.2019

Torstaina 14.11.2019 klo 13 järjestettävässä webinaarissamme aiheena on hakukoneoptimoinnin perusteet ja aiheesta puhumassa on asiantuntijamme Johanna Pirinen.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Oletko koskaan miettinyt miksi kilpailija nousee ylemmäksi Googlen hakutuloksissa kuin sinun yrityksesi? Tiesitkö, että voit itse vaikuttaa tuohon sijaintiin ja vielä ilman maksettua mainontaa?

Tämän webinaarin aikana käydään läpi perusteet Google näkyvyyteen vaikuttavista osa-alueista, sekä konkreettisia vinkkejä kuinka voit parantaa verkkopalvelusi hakukonenäkyvyyttä. Webinaari on suunnattu erityisesti hakukoneoptimointia aloitteleville verkkosivujen ja verkkokauppojen yrittäjille.

Webinaariin on vapaa osallistuminen ja sen arvioitu kesto on noin tunti. Mikäli et pääse osallistumaan webinaariin juuri tuolloin tai sinulla ei ole mahdollisuutta olla osallisena koko webinaarin ajan, ei hätää.Webinaari tallennetaan jatallenne tullaan julkaisemaan atFlow ́n Youtube -kanavalla.

Webinaariin rekisteröitymään pääset tästä linkistä, jonka jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä myöhemmin muistutuksen webinaarin alkamisesta. Tervetuloa osallistumaan webinaariin!