28.09.2021

Checkout muuttuu Paytrailiksi 5.10. – Mitä muutos tarkoittaa?

Tammikuussa 2021 Paytrail kertoi ostavansa Checkout Finland Oy:n. Checkoutin siirtymä Paytrailin brändi-ilmeen mukaiseksi tapahtuu 5.10. Tässä tiedotteessa ohjeistamme käytännön toimenpiteistä, joita muutos vaatii.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Jos olet Checkout-asiakas:

Siirtymä Paytrailin brändi-ilmeen mukaiseksi 5.10. ei vaadi teknistä muutosta maksutavan toimintaan. Checkout-rajapinnasta tullaan julkaisemaan uusi versio ja tähän versioon siirtymistä ei vaadita 5.10. Ilmoitamme asiakkaillemme, kun uuden teknisen rajapinnan päivittäminen on ajankohtainen. Rajapinnan teknisestä päivittämisestä huolehtii atFlow Oy.

Sen sijaan verkkokaupassa tulee tehdä sisällöllisiä muutoksia vastaamaan Paytrailin visuaalista ilmettä, kuten Checkout on ohjeistanut. Sisällölliset toimenpiteet tulee tehdä 5.10. uuden brändi-ilmeen tullessa julkiseksi.

Voitte tehdä nämä sisällölliset toimenpiteet itse tai me voimme tehdä ne puolestanne. Ilmoitathan osoitteeseen tuki@atflow.fi 1.10. mennessä, mikäli haluat meidän tekevän työt.

Katso tarkempi ohjeistus Checkoutin verkkosivuilta.

 

Näin teet sisällölliset toimenpiteet:

  1. Korvaa Checkoutia koskevat tekstit ja kuvat Paytrailin vastaavilla verkkokaupassasi.
  2. Vaihda Maksutavat-välilehdelle Checkout-maksutavan nimeksi ”Paytrail”, mikäli maksutavan nimeksi on määritetty Checkout. Päivitä myös maksutavan kuvauskenttään Paytrailia vastaava kuvaus ja linkki sekä tarvittaessa kuvake.
    Vaihda sopimusehtoihisi ja tarvittaessa maksutavoista kertoville sivuille Checkoutia koskeva teksti Paytrailin vastaavaan. Teksti alla.
  3. Lisää alla oleva Paytrailia koskeva teksti toimitusehtoihisi.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

Jos olet Paytrail-asiakas: 

Paytrailin ja Checkoutin yhdistyminen yhdeksi toimijaksi tapahtuu vaiheittain. Olemme sopimassa Paytrailin kanssa siirtymäajankohtaa, jolloin Dataflow eCommerce- ja Woocommerce-asiakkaamme siirtyvät käyttämään uutta rajapintaa. Tiedotamme teille tästä heti, kun tiedämme tarkemman aikataulun.