26.09.2022

Haetaan ohjelmistokehittäjää

Web developer haussa. Oletko se sinä?
T_PLACEHOLDER_IMAGE

AtFlow Oy on yrityksen liiketoiminnan kasvua ja kehitystä vauhdittava kumppani verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen saralla. AtFlow hoitaa palvelun koko elinkaaren perustamisesta ylläpitoon ja kehittämiseen asti, joten asiakas voi huoletta keskittyä ydinliiketoimintaansa. AtFlow’lle on tärkeää tarjota oikeat ratkaisut jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Haemme nyt kasvavaan flow-perheeseemme vahvistusta. Meille on tärkeää palava halusi oppia uutta, innostuneisuus ohjelmistokehitystä kohtaan sekä aito halu kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme haluasi olla tärkeä osa työyhteisöämme. Aiempi tausta IT-alalta on ehdottomasti etu, kuten myös tuntemus web-teknologioista, kuten WordPressistä ja erityisesti PHP:stä. Tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia tekijöitä aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin tulevaisuuden osaajiin.

 

Kerro meille itsestäsi! Hakuaika jatkuu niin kauan, että sopiva henkilö löytyy yllä kuvatulle jakkaralle.

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla rekry@atflow.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti Jouni Tolvanen jouni@atflow.fi