25.11.2021

Tervetuloa Flowperheeseen, Inka

Idearikas medianomi Inka Hakala saapui marraskuussa mukaan atFlow’n markkinointitiimiin. Inka on tuonut mukanaan uusia ideoita ja ratkaisuja etenkin visuaalisessa sisällöntuotannossa. Tutustutaanpa Inkaan tarkemmin.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kertoisitko tähän alkuun hieman itsestäsi? 

Moikka! Olen Inka Hakala 23-vuotias. Hollolasta kotoisin, mutta Joensuussa ollut kirjoilla viimeiset 3 vuotta. Vapaa-ajalla olen pikkutytöstä asti liikkunut kameran kanssa toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Sen lisäksi kesäisin tulee juostua frisbeen perässä ympäri Suomea ja talvisin seikkailtua lumikinoksissa moottorikelkalla. 

 

Olen kuullut että opiskelet – kertoisitko hieman opinnoistasi?

Visuaalisuus on ollut vahvasti läsnä pitkin elämää, joka johdatteli kuvataide- ja muotoilulinjalle lukioon ja siitä edelleen medianomi-opintoihin Karelian ammattikorkeakouluun. Olen tehnyt paljon erilaisia sisällöntuotannon projekteja, joihin on liittynyt valokuvia, videoita ja grafiikkaa.  Osa näistä projekteista ovat olleet opintoihin liittyviä, mutta osa myös opintojen ulkopuolisia töitä.

  

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle? 

Harjoittelu on lähtenyt liikkeelle mukavasti. Olen päässyt hyödyntämään ja vahvistamaan osaamistani, mutta myös kehittämään uusia taitoja. Olen myös päässyt tutustumaan itselleni uuteen verkkosivujen ja verkkokauppojen maailmaan. 

Olen tehnyt markkinoinnin tehtäviä ja avustavia myynnin tehtäviä sekä tuottanut materiaalia verkkosivuille ja sosiaalisen mediaan. Olen myös saanut myös ilahduttaa muita, kuten hankkia joululahjoja. 

 

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä? 

Sparraus. Ideoita lentää suuntaan ja toiseen, mutta usein ajatukset kirkastuvat, kun ne pääsee kertomaan toiselle ääneen. 

 

Millaisia vahvuuksia ja osaamista tuot atFlow’n tiimiin? 

Visuaalisuuden lisäksi ideoita, ratkaisuja ja näkökulmia.  

 

Onko sinulla jotain erityistaitoja, joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä? 

Jos jotain en ymmärrä, luultavasti olen jo siihen tutustumassa. Eli innokkuus – harvoin sanon ei! Olen myös tiivistämisen mestari.