24.09.2021

Esittelyssä Flowperheen Jonna

Keväällä Flowperheeseemme liittyi asiakaspalvelukoordinaattori Jonna Piipponen. Jonnan monipuoliseen työkenttään kuuluu paitsi asiakasviestintä ja taloushallinto, niin jatkossa myös yhä enenevissä määrin asiakasprojekteihin osallistuminen. Tutustutaanpa lisää meidän aina hyväntuuliseen Jonnaan.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kertoisitko tähän alkuun hieman itsestäsi?

Olen 36-vuotias, kotoisin Juuasta ja nykyään nelihenkinen perheemme asuu Liperissä. Vapaa-ajan ohjelman ja tahdin pitkälti saneleekin meidän kaksi touhukasta poikaa, ja sen vauhdin vastapainoksi saatan joskus myös vähän neuloa. Tykkään myös pyöräillä, erityisesti maastoon on aina kiva päästä.

 

Mitä olet tehnyt ennen atFlow’ta?

Olen työskennellyt enimmäkseen matkailun parissa vuodesta 2005 lähtien. Kuvainnollisesti se polku johti kaikkine tärkeine välietappeineen maakunnan matkailun näköalapaikalle. Koen olleeni onnekas päästessäni osallistumaan useamman mahtavan työyhteisön tekemiseen jo ennen nykyhetkeä.

 

Miten työsi ovat lähteneet liikkeelle? 

Hyvin, sanoisin. Taloon oli kiva tulla ja mielestäni ajan ja ajatuksen kanssa järjestetyn hyvän perehdytyksen ansiosta ”talon tavoille” oppiminen on ollut sujuvaa. Toki uutta ja ihmeellistä on paljon, mutta ilo huomata, että tekemisessä on myös jotain ennestään tuttua ja kotoista.

 

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Ihan vapaa sana!

 

Mitä työsi pitää sisällään?

Työskentelen nimikkeellä asiakaspalvelukoordinaattori. Käytännössä asiakasviestinnän lisäksi osallistun taloushallinnon tehtäviin, sekä jatkossa enenevissä määrin myös projektityöhön.

 

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä?

Työyhteisössä pitäisin tärkeänä tasavertaisuutta ja toisen huomioimista. Saan ja uskoakseni myös tuotan itse virtaa, kun tekemisellä on yhteinen, tavoiteltu päämäärä ja sen saavuttamiseksi tehdään töitä yhdessä tietäen, mikä on oma ja myös toisen tehtävä.

 

Onko sinulla jotain erityistaitoja, joista uudet työkaverisi eivät vielä tiedä?

Ei tiettävästi. Tai no on minulla lähes ilmiömäinen kyky arvata kahdesta vaihtoehdosta aina väärin, tätähän voi tietysti yrittää jotenkin hyödyntää.