24.01.2019

#Digiltamat - Digi maistuu hyvälle

Digi maistuu hyvälle on elintarviketoimijoiden verkostoitumistapahtuma. Luvassa on useiden asiantuntijoiden tiiviitä katsauksia ajankohtaisista aiheista ja digiliiketoiminnasta elintarvikealalla. Illan tavoitteena on auttaa yrityksiä lisäämään myyntiä verkon avulla.
Digi maistuu hyvälle

Illan ohjelma: 

  • Tilaisuuden avaus ja alkumalja.

  • Elintarvikeyritys digimaailmassa. Missä alalla mennään ja mikä on tällä hetkellä trendikästä. Business Joensuun yritysvalmentaja Hanne Husso.  

  • Ginin tie Kalevalan mailta maailmalle. Kalevala Ginin toimitusjohtaja Tatyana Madzhugina.

  • Perinteitä ja moderneja makujaAiri Timonen ja Johanna Rinnekari Proagria Pohjois-Karjala. Tauon aikana tarjolla maistiaisia: Kotileipomo Riikosen härkäpaputuotteita, LiPa:n maalaisjuustoa ja Puromäen Puutarhan Paholaisen hilloa.

  • Tauko: tuotteiden maistatusta, verkostoitumista sekä kahvia/teetä, pientä naposteltavaa.

  • Maaseudun yritysten digitaalisuus. Proagrian yritysasiantuntija Johanna Rinnekari. 

  • Yritysryhmähankkeella apua elintarvikeliiketoiminnan kehittämiseen. Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Mika Honkanen.   

  • Kuinka atFlow Oy voi olla avuksi digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa. AtFlow Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rönkkönen

  • Vapaata verkostoitumista. 

 
Toivottavasti pääset osallistumaan, tapahtuma on loistava mahdollisuus tutustua siihen miten voit tehostaa yrityksesi myyntiä ja markkinointia digitaalisia työkaluja hyödyntäen. 

Halutessasi voit välittää tämän viestin eteenpäin myös yhteistyökumppaneillesi ja kollegoillesi. 
 
Paikkoja on rajoitetusti ja tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumiset sähköpostiin miia@atflow.fi21.2.2019 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliosi. 
 
Arvomme tilaisuuteen osallistujien kesken 1000 € arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää atFlow Oy:n palveluihin (mm. verkkosivuihin, verkkokauppoihin tai myynnin lisäpalveluihin). Lahjakortti on voimassa 12 kk. 

 

Milloin:

Tiistaina 26.2.2019 klo 15-18

Missä:

AtFlow´n toimistolla osoitteessa Kirkkokatu 20 (2.krs.), 80100 Joensuu

Kenelle: 

Kyseessä on verkostoitumistilaisuus ja tapahtuma sopii elintarvikealalla toimiville henkilöille. Muistathan ottaa käyntikorttisi mukaan!