20.08.2019

Matkailun syysstartti ja yritysrahoitusinfo

Ketin Matkailuliidejä-hanke kutsuu koolle Keski-Karjalan matkailutoimijat syysstarttipäivään 28.8. klo 10-14:30. Tilaisuudessa käydään läpi kesäsesongin tunnelmat ja esitellään kesän aikana kunnissa hyväksytty matkailun toimintamalli.

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Ketin Matkailuliidejä-hanke kutsuu koolle Keski-Karjalan matkailutoimijat syysstarttipäivään 28.8. klo 10-14:30. Tilaisuudessa käydään läpi kesäsesongin tunnelmat ja esitellään kesän aikana kunnissa hyväksytty matkailun toimintamalli.

Iltapäivällä kuulemme erilaisista rahoitusmahdollisuuksista yritysten kehittämiseen ja case-esimerkkejä muualla Pohjois-Karjalassa toteutetuista yritysryhmähankkeista. Kumppanuuspöydissä osallistujilla on mahdollisuus etsiä kumppaneita yhteisiin kehittämishankkeisiin ja keskustella päivän asiantuntijoiden kanssa lisää rahoitusmahdollisuuksista.

AtFlow Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rönkkönen on tapahtumassa mukana esittelemässä Kolin ja Ilomatsin  yritysryhmähankkeita ja sitä miten niillä saadaan vauhtia digimyyntiin ja –markkinointiin. 

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme