20.01.2022

Esittelyssä Flowperheen Hilkka

Hilkka Lementtinen työskentelee Flowperheessä ohjelmoinnin lisäksi Lamnia-tiimin operatiivisena johtajana. Hilkalle on tärkeää motivoiva työ, joka tarjoaa sopivasti haasteita voitettaviksi.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kertoisitko tähän alkuun hieman itsestäsi? 

Olen ohjelmointi- ja elektroniikkapuolen DI, kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta Joensuussa olen asunut jo pitkään. Minulla on kolme lasta, joista nuorin asuu vielä kotona minun ja puolisoni kanssa. Vapaa-aika kuluu eläimellisesti koiran ja hevosen parissa. 

 

Millaisia polkuja pitkin päädyit atFlow’lle? 

Minulla on monenlaista taustaa. Ohjelmointitehtävien lisäksi olen ollut vetäjänä sähkömekaanisten tuotteiden tuotekehityksessä, elektroniikkateollisuudessa asiakasvastaavana ja lyhytaikaisesti myös opettajana. Paikka atFlow'lle avautui sopivasti edellisen työsuhteen päätyttyä. 

 

Mitä työsi pitää sisällään?  

Teen verkkokaupan kehitystä atFlow'n suurimmalle asiakkaalle yhdessä tiimin kanssa. Työskentelen nimikkeellä Senior Web Developer. Ohjelmointitehtävien lisäksi vastaan tiimimme operatiivisesta toiminnasta. 

 

Mikä työyhteisössä ja työssä on mielestäsi tärkeintä? 

Koska teemme tällä hetkellä pääasiassa etätyötä, on tärkeää, että keskustelu sujuu myös sähköisten välineiden kautta. Työyhteisön viihtyvyyttä lisää myös se, että atFlow'lla panostetaan henkilöstön hyvinvointiin monella tapaa. 

Työ on motivoivaa, kun se on sopivan haastavaa ja välillä voi juhlia onnistumisia. 

 

Millaisia vahvuuksia ja osaamista tuot atFlow’n Lamnia-tiimiin? 

Ohjelmointitehtävien lisäksi olen aiemmin työskennellyt mm. esimiehenä, asiakaspalvelutehtävissä, vetänyt tuotekehityksen ja tuotannon projekteja sekä osallistunut sekä operatiiviseen että strategiseen johtamiseen. Kokemukseni erilaisista tehtävistä tuo varmasti laajempaa näkemystä tiimin työskentelyyn. 

 

Mistä haaveilet tulevaisuudessa? 

Pidän monipuolisesta työstä, joten ohjelmointitehtävien lisäksi haluaisin hyödyntää muutakin osaamistani.