18.08.2022

Haetaan kehityspäällikköä

Oletko valmis upottamaan kädet saveen? Haemme Flowperheeseen kehityspäällikköä!
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kehityspäällikkö haussa!

Etsitään tekevää, pätevät hoksottimet omaavaa ja ihmisten kanssa toimeentulevaa kehityspäällikköä. Voi olla siun homma, jos oman järjestelmän (Dataflow) kehitys, järjestelmäkehityksen ja ihmisten johtaminen, roadmap-suunnittelu, asiakastarpeiden puntarointi ja muu kehitykseen liittyvä touhu lämmittää sieluasi. Varmasti helpottaa työtä, jos et arastele pistää omia käsiäsi PHP-saveen.

Kokemus on tarpeen, että osaat tehdä fiksuja päätöksiä liiketoiminnan näkökulmasta. Työn voi hoitaa valitsemallasi tavalla: Joensuusta löytyvällä, ihan mukavaksi kehutulla toimistolla, etänä tai hybridinä. Työnantaja on 20 henkilöä työllistävä digitoimisto, jonka pääbisnes on oman alustan kehityksessä ja sille perustuvissa asiakasratkaisuissa.

Haluamme, että porukka voi hyvin, pelaa hyvin yhteen ja haluaa tehdä pitkää uraa meillä. Hakuaika jatkuu niin kauan, että sopiva kehittäjä löytyy yllä kuvatulle jakkaralle.

Kerro meille itsestäsi!

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla rekry@atflow.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ensisijaisesti Jouni Tolvanen jouni@atflow.fi