17.03.2020

Siirrymme etätyöskentelyyn ke 18.3.2020 - palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan

Näinä aikoina ei ole syytä olla rohkea, vaan viisas ja vastuullinen. Olemme atFlow’lla päättäneet siirtyä kokonaisuudessaan etätyöskentelyn pariin keskiviikosta 18.3. alkaen, ja sulkea toimistomme ovet toistaiseksi, odottaen koronavirustilanteen rauhoittumista. Haluamme tehdä oman osuutemme viruksen leviämisen pysäyttämiseksi ja kyseessä on varotoimi henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden turvaamiseksi.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Olemme tehneet tarvittavat järjestelyt sujuvan etätyöskentelyn mahdollistamiseksi kaikille työntekijöillemme, joten työskentelymme ja asiakkaidemme palveleminen jatkuu täysin normaaliin tapaan. Näin ollen järjestely ei vaikuta asiakkaisiimme muutoin, kuin että jo sovitut tai mahdolliset tulevat palaverit toteutetaan etänä, video-tai puhelinyhteydellä. Toimistotilojemme ollessa suljettuna, saat meihin yhteyden myös sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivumme kautta.  

Alan organisaatioissa iso osa työstä tehdään tietokoneella, mikä mahdollistaa etätyöskentelyn monissa työtehtävissä. Meillä atFlow’lla etätyöskentely on normaalissa arjessakin sallittua ja mahdollista, mikä on ehdottoman hieno etuoikeus. Myös meillä on nyt siis mahdollisuus toimia vastuullisesti ja ottaa hieman etäisyyttä, joten niin myös teemme. Henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys on tällä hetkellä tärkeintä.  

 

Näillä tiedoilla, toivotamme koko atFlow’n puolesta terveyttä ja turvaa jokaisen vapaa-aikaan sekä työhön.