15.11.2018

#Digiltamat goes matkailu

Digiltamat goes matkailu on matkailutoimijoiden verkostoitumistapahtuma, jonka ohjelmassa on useiden asiantuntijoiden tiiviitä katsauksia (n. 10 min) ajankohtaisista aiheista koskien matkailun digiliiketoimintaa.
Digiltamat goes matkailu

Illan tavoitteena on auttaa yritystäsi lisäämään myyntiä verkon avulla ja esitellä sitä mitä nykymatkailijat haluavat nähdä nettisivuilla.

 

Illan ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus, alkumalja, Ilja Teppo musisoi.
  • Matkailuyrityksenä digimaailmassa. Tilannetietoja, vinkkejä ja näkökulmia sparraa VisitKarelia Destination CEO Jaakko Löppönen.
  • Tuhatvuotinen luostari, nykyaikaiset nettisivut. Valamon luostarin myynti- ja markkinointipäällikkö Jaana Nykänen.
  • Ei niin pientä arkea tai niin suurta juhlaa. Aistikkaita ja täyteläisiä kuohujuomia maistattaa Tähtikuoharit Oy:n toimitusjohtaja Harry Mertanen.
  • Tauko: kahvia/teetä, pientä naposteltavaa, verkostoitumista ja Sihinä-kuohujuomien maistatusta. Ilja Teppo esiintyy.
  • Miten tavoitat venäläisen asiakkaan. Joensuun Tiedepuisto Oy:n kehityspäällikkö Ekaterina Miettinen.
  • Kuinka atFlow Oy voi olla avuksi digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa. AtFlow Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rönkkönen.
  • Vapaata verkostoitumista.

 

Toivottavasti pääset osallistumaan, tapahtuma on loistava mahdollisuus tutustua ja verkostoitua muiden Pohjois-Karjalan matkailuyrittäjien kanssa. Voit vinkata tästä tapahtumasta eteenpäin myös asiakkaillesi ja kollegoillesi.

Paikkoja on rajoitetusti ja tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumiset sähköpostiin
miia@atflow.fi 10.12.2018 mennessä. Ilmoitathan samalla erityisruokavaliosi.

Arvomme tilaisuuteen osallistujien kesken 1000 € arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää atFlow Oy:n palveluihin (mm. verkkosivuihin, verkkokauppoihin tai myynnin lisäpalveluihin). Lahjakortti on voimassa 12 kk.

 

Milloin:
Tiistaina 11.12.2018 klo 16-18.30.

Missä:
AtFlow’n toimistolla osoitteessa Kirkkokatu 20 (2. krs.), 80100 Joensuu

Kenelle:
Kyseessä on verkostoitumistilaisuus ja tapahtuma sopii matkailualalla toimiville henkilöille. Muista ottaa käyntikortit mukaan!