12.12.2019

Business&Breakfast – Aamukahvia, joulutunnelmia ja digiä samassa paketissa

Aamulla kokoontui joukko asiantuntijoita keskustelemaan tuttuun tapaan digistä ja verkostoitumaan, kun järjestimme asiakastapahtuman vaihteeksi lämminhenkisen aamupalatilaisuuden merkeissä.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Järjestimme ensimmäistä kertaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme aamupalatapahtuman Scandic Joensuun ravintolassa, jossa käänsimme katseen yhdessä kohti ensi vuoden askelmerkkejä. Aamu lähtikin virkeänä käyntiin vilkkaassa puheensorinassa, jota pohjusti toimitusjohtajamme Pekka Rönkkösen ajatuksia herättänyt puheenvuoro liittyen vuoden 2020 tärkeisiin verkkokaupan menestystekijöihin. Tämän jälkeen siirryimme luontevasti verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa. Lopuksi tapahtuman kruunasi herkullisen joulukorin arpajaiset.

Tapahtumassa käydyt keskustelut ja aiheet saivatkin osallistuneilta kiitosta. Keskustelua pohjustavat puheenvuorot suunniteltiinkin lyhyiksi, jotta vapaalle vuorovaikutukselle ja yhdessäololle jäisi mahdollisimman paljon aikaa.

Puheen aiheina verkkokaupat ja menestyminen verkossa nousivat ehdottomasti jokaisen osallistuneen huulille. Puhujina toimivat Pekka Rönkkönen (atFlow Oy) ja hotellinjohtaja Auli Kauppinen (Scandic Hotels).

Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille, oli mahtavaa virittäytyä ensi vuoteen yhdessä teidän kanssanne!

Otamme mielellämme vastaan myös risuja ja ruusuja tapahtumasta, joita voit käydä jättämässä joko Facebookin tai LinkedInin kommenteissa, tai ottaa yhteyttä suoraan palvelupisteeseemme!