12.04.2019

Nuorten Yrittäjien Tukitempaus NYT!

Oletko 16-35-vuotias pohjoiskarjalainen yrittäjä tai tunnetko sellaisen? Jos sinulla tai tutullasi on olemassa bisnesidea joka kaipaa uutta verkkosivua tai verkkokauppaa liiketoiminnan tueksi, ilmianna itsesi tai hänet meille! Haluamme auttaa tekemään kauppaa entistä paremmin viemällä yrityksen liiketoiminnan verkkoon.
Nuorten Yrittäjien Tukitempaus NYT!

Nuorten Yrittäjien Tukitempaus NYT!

AtFlow haluaa yhdessä Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien ja JoES:in (Joensuu Entrepreneurship Society) kanssa edistää maakunnan liike-elämän tulevaisuutta järjestämällä nuorten yrittäjien tukitempauksen.

Tempauksen avulla autetaan yhtä 16-35-vuotiasta yrittäjää liiketoiminnan kasvattamisessa lahjoittamalla atFlow’n sponsoroima moderni verkkopalvelu joko uuden tai olemassa olevan yrityksen menestyksen tueksi. Parhaiten perustellun hakemuksen tehnyt yrittäjä saa valita atFlow´n palveluista joko verkkosivuston lisäpalveluiden kanssa tai verkkokaupan sekä näihin vuoden ylläpidot kaupan päälle (arvo max. 5000 €). Yleisö pystyy antamaan vinkkejä sopivista kandidaateista some:n kautta, mutta virallinen tempaukseen hakeutuminen tapahtuu tämän linkin kautta.

Kuulemme mielellämme tarinoita yritysten taustalta ja jotta meidän olisi helpompi valita voittaja, kerrothan ilmiannossa perustelut sille miksi juuri tämä yritys pitäisi palkita. Voittajan valinnan kriteerit jakautuvat tasaosuuksin seuraaviin:  

  1. Miksi liikeideasi on tukemisen arvoinen? 

  1. Miksi juuri yrityksesi pystyisi kehittämään liiketoimintaansa uusien verkkopalveluiden avulla? 

  1. Miksi yrittäjätarinasi on niin kiehtova, että meidän kannattaa valita sinun yrityksesi? 

 

Kilpailun säännöt: 

Kilpailun osallistumisaika on 15.4-7.5.2019, voittaja julkistetaan 10.5.2019 klo 12.00 atFlow’n verkkosivustolla sekä järjestäjien somekanavissa. Kilpailuun voi osallistua 16-35-vuotias yrittäjä Pohjois-Karjalassa sijaitsevalla yrityksellä, jonka liiketoimintaan palkinto tulee kohdistumaan.  

Kilpailun järjestävinä tahoina toimivat atFlow Oy, Nuoret Yrittäjät ja Joensuu Entrepreneurship Society JoES. Kilpailun voittajan valitsee järjestävien tahojen muodostama raati. Palkinnon arvo on 5000 € ja se on käytettävä atFlow’n verkkopalveluihin eli verkkosivuston tai verkkokaupan rakentamiseen ylläpitoineen sekä niitä tukeviin oheispalveluihin palkinnon arvon määrittämissä rajoissa. Palkinto on lunastettava ja verkkopalvelu julkaistava 31.12.2019 mennessä. Verkkopalveluiden rakentamisen ja ylläpidon osalta noudatetaan atFlow’n yleisiä sopimusehtoja. Kilpailuun osallistuminen antaa atFlow’lle oikeuden käyttää voittajayrityksen nimeä markkinoinnissaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Osallistu tai vinkkaa nuorta yrittäjää linkin kautta.