11.11.2021

Esittelyssä Flowperheen Niko

Niko on kokenut konkari, jolta löytyy monipuolista taitoa logosuunnittelusta webkehitykseen. Nikolta hommat hoituvat laidasta laitaan vankalla osaamisella, mutta pipo ei ole päässä liian kireästi. Tutustutaanpa lisää, millaista osaamista Nikolta löytyy.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kerro hieman itsestäsi – kuka olet?

Olen 34-vuotias, tällä hetkellä työskentelen nimikkeellä web developer ja käytännössä teen graafista suunnittelua ja websuunnittelua. Valmistuin medianomiksi vuonna 2012, sitä ennen tein töitä jo Osuuskunta Mekastamossa. Olen työskennellyt useita vuosia mainostoimistossa ja freelancerina ennen atFlow’lle tuloa.

Asustan Joensuun Enossa, Karhunsalon kylässä, vanhassa kyläkoulussa. Perheeseemme kuuluu 4-vuotias poika, vaimo ja kissa.

 

Miten sinusta tuli atFlow’lainen?

Viime vuoden loppupuolella tuli sähköpostiin tieto Top Expert -rekrykoulutuksesta ja atFlow oli yksi niistä yrityksistä, jotka hakivat tekijää sitä kautta. Ilmoituksessa oli maininta WordPress-kehittämisestä, joten laitoinkin heti hakemusta tulemaan. Hain koulutukseen ja pääsin sitä kautta mukaan. AtFlow’lla olenkin päässyt mukavasti kehittämään taitojani, tein aikaisemmin paljon websuunnittelua ja nyt pääsen lisäksi tekemään enemmän myös teknistä puolta.   

 

Mitä työsi pitää sisällään?

Ihan mitä vaan mitä eteen tulee. Olen tällainen yleismies Jantunen, suunnittelu on itsellä vahvaa puolta ja haluan kehittää myös teknisen puolen osaamista. Teen töitä ihan laidasta laitaan, logosuunnittelusta webkehitykseen. Aikaisemmin olen tehnyt paljon hommia WordPressillä, nykyisin teen töitä paitsi WordPressillä niin myös atFlow’n omalla DataFlow-alustalla. Olen täällä ollessa oppinut myös paljon uutta mm. sivustojen saavutettavuuteen liittyvistä asioista.

 

Mistä juttelet mieluiten kahvipöydässä työkavereiden kanssa?

Tykkään pelata lauta- ja korttipelejä ja jutella siinä pelaamisen ohella ihan arkisista vapaa-ajan asioista.

 

Millaisia vahvuuksia ja osaamista tuot tiimiisi?

Näen vahvuutenani sen, että pystyn tekemään mitä vaan hommia, esim. verkkosivustokokonaisuuden pystyn pääosin toteuttamaan itse, se ei vaadi muiden resursseja. Teknisimmissä asioissa pyydän toki tarvittaessa apua. Alalla olen ollut toistakymmentä vuotta, joten osaamiseni on aika monipuolista ja olen tehnyt paljon visuaalisia juttuja niin on tullut sitäkin kautta näkemystä asioihin.  

 

Mikä on mottosi?

Kun jotain tekee niin se pitää tehdä hyvin. Tämä toimii sekä vapaa-ajalla että muutenkin, eli teen asiat mieluummin viimeisen päälle kuin huiskimalla.