10.02.2022

MadewithFlow: FMS-Service - teollisuustukkukaupan edelläkävijyyttä

FMS-Service toimittaa levytyökoneita metalliteollisuuden yrityksille. Rakensimme heille helppokäyttöisen verkkokauppa-tilausjärjestelmän houkuttelemaan asiakkaita. Olemmekin olleet FMS-Servicen verkkokauppakumppani jo viiden vuoden ajan, joten tutustutaanpa siihen, miten yhteistyö on sujunut.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kurkistus FMS-Service:n metalliseen maailmaan

FMS-Service on metalliteollisuuden tukkukauppa, joka toimittaa levytyökoneita metallialan yrityksille. Tämän lisäksi yritys tarjoaa maahantuomilleen metallin laserleikkauskoneille, metallintyöstökoneille ja särmäyspuristimille asennukset, koulutukset, tuen, huollot, vikakorjaukset ja vuosihuollot. 

 

Kehittäminen on tärkeä osa asiakastyytyväisyyttä

Teimme ensimmäisen verkkokaupan tilausjärjestelmän FMS-Servicelle vuonna 2017. Näin viiden vuoden jälkeen verkkokauppaa haluttiin päivittää nykyaikaisemmaksi ja nykyisiä tarpeita paremmin vastaavimmiksi. Uusien asiakkaiden houkuttelu huomioitiin lisäämällä sivustolle esimerkiksi referenssejä, jotka ovat yksi kiinnostavimmista tiedoista ostopäätöstä tekevien asiakkaiden keskuudessa. Asiakkaat ja asiakastyytyväisyys onkin FMS-Servicelle tekemisen lähtökohta, josta kertoo huikeat luvut: Yli 80% FMS-Service Oy:n vuonna 2003 tulleista asiakkaista ovat yhä heidän asiakkaitaan.

 

AtFlow'n ammattimainen näkemys kuljettaa yhteistyötä jouhevasti eteenpäin

Kysyimme FMS-Servicen Nina Riihimäeltä, kuinka yhteistyö atFlow’n kanssa on sujunut hänen mielestään:

 

"Arvostamme atFlow´n ammattimaista näkemystä sekä tietotaitoa projektin viemisessä eteenpäin, sivujen sisällön suunnittelussa ja sivujen toteutuksessa aina sivujen valmistumiseen saakka."

 

Tuotteet selkeästi esillä kategorisoidusti

FMS-Servicen verkkokaupan tilausjärjestelmä on tehty atFlow’n omalle DataFlow verkkokauppa-alustalle. Uudistuksessa haluttiin tuoda esille alan kattavinta asennus- ja huoltopalvelua sekä varaosavarastoa visuaalisen ehostuksen lisäksi. Tuotteet kategorisoitiin selkeästi helpottamaan haluttujen tuotteiden löytämistä.

FMS-Servicen verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet:

  • nykyaikainen ja näyttävä verkkokauppa edelläkävijyyteen 
  • tarjouspyynnön jättäminen tuotteista helposti
  • helppokäyttöisyys ja toimivuus erilaisilla katselulaitteilla

 

"Kaiken kaikkiaan lopputulos on juuri sellainen kuin halusimme niin toimivuudeltaan, käytöltään kuin visuaalisuudeltaan. Yrityksemme sivut ovat nyt nykyaikaiset, näyttävät, erittäin toimivat ja niitä on helppo itse päivittää."

 

Tutustu FMS-Servicen verkkokauppaan www.fms-service.fi