04.09.2023

Blogi - 10 vinkkiä verkkosivuliikenteen lisäämiseen

Lue alta atFlow'n vinkit verkkosivuliikenteen lisäämiseen.
Verkkokauppa

1. Hakukoneoptimointi (SEO): verkkosivun näkyvyyttä lisää hakukoneystävällisyys, jota voi tehostaa esimerkiksi optimoiduilla avainsanoilla. Tätä kautta verkkosivu saa paremman sijoituksen hakutuloksissa ja houkuttelee enemmän kävijöitä.

2. Laadukas sisältö: arvokas, laadukas ja kohdeyleisön tarpeita vastaava sisältö houkuttelee kävijöitä palaamaan sivustolle ja jakamaan sisältöä muiden kanssa.

3. Sosiaalisen median markkinointi: sisällön jakaminen erilaisissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai LinkedInissä auttaa tavoittamaan uusia kävijöitä ja lisää sivuston näkyvyyttä.

4. Bloggaaminen: blogin ylläpitäminen, sekä säännöllisten, mielenkiintoisten ja hyödyllisten artikkeleiden julkaisu sivustolla houkuttelee uusia kävijöitä, lisää sivuston arvoa ja hakukonenäkyvyyttä.

5. Sähköpostimarkkinointi: suoramarkkinointi, ajankohtaisen sisällön, uutiskirjeiden ja tarjouksien lähettäminen kävijöiden sähköpostiosoitteisiin auttaa pitämään yhteyttä kävijöihin ja kannustaa heitä palaamaan sivustolle.

6. Vierailevien kirjoittajien hyödyntäminen: asiantuntijoiden tai vaikuttajien kirjoittamat vieraskirjoitukset lisäävät sivuston uskottavuutta ja houkuttelevat uusia kävijöitä heidän seuraajiensa kautta.

7. Visuaaliset elementit: näyttävät valokuvat, videot ja infografiikat lisäävät sivuston mielenkiintoa ja tekevät siitä vetovoimaisemman.

8. Google My Business: palvelu auttaa paikallisia kävijöitä löytämään fyysisen yrityksen helpommin.

9. Yhteistyö muiden sivustojen kanssa: näkyvyyttä ja kävijöitä voi saada myös osallistumalla linkkivaihtoon tai tekemällä yhteistyötä saman alan sivustojen kanssa siten, että sivustot markkinoivat toisiaan omilla sivuillaan.

10. Maksettu mainonta: mainosten käyttämistä hakukoneissa tai sosiaalisessa mediassa kannattaa harkita, sillä maksettu mainonta voi mahdollistaa laajemman näkyvyyden, sekä nopean kävijämäärän kasvattamisen.

Yllä mainittuja keinoja on tärkeää toteuttaa pitkäjänteisesti ja niiden vaikutuksia kannattaa seurata. Lisäksi on hyvä ymmärtää kohdeyleisön tarpeet ja kiinnostuksen kohteet, jotta heille voi tarjota oleellista sisältöä ja näin parantaa sivuston houkuttelevuutta.

Mikäli kiinnostuit vinkeistämme ja kaipaat apua niiden käytännön toteutukseen, otathan meihin yhteyttä!