03.09.2021

Tervetuloa Flowperheeseen, Mervi

Elokuussa atFlow'n porukkaan liittyi upea ja aurinkoinen myynnin ammattilainen Mervi Huttunen. Tutustu Merviin ja katso samalla, millaisia supervoimia hän tiimiimme tuo.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Myynnin rautainen ammattilainen Mervi Huttunen on tuonut atFlow'n porukkaan uutta supervoimaa ja energiaa. Kysyimme Merviltä, miten hän on päätynyt myynnin pariin, mistä rakkaus lajia kohtaan kumpuaa, ja kuinka hän löysi tiensä Flowperheeseen. 

 

Rakkaus tehdä ihmisten kanssa töitä johdatti myynnin pariin

Mervi päätyi myyntityöhön aikanaan, koska rakasti tehdä ihmisten kanssa töitä. "Se on se työn suola, joka antaa myös myyntityöhön potkua. Tavoitteenani on aina saada autettua asiakasta niin hyvin kuin mahdollista", Mervi kertoo.

 

Välittävä ilmapiiri henkilöstöstä ja asiakkaista johdatti atFlow'lle

Mervi kiinnostui atFlow'sta työpaikkana muutamien positiivisten asiakaskokemusten sekä erityisesti välittävän henkilöstökulttuurin takia. Maine näistä oli kantautunut Mervin korviin yritysasiakkaiden sekä atFlow'lla työskentelevien henkilöiden kautta. "Arvostan korkealle ihmisistä välittävää kulttuuria, joka näkyy sekä asiakastyössä että henkilöstöstä huolehtimisessa. Täällä on positiivinen ja kannustava tekemisen meininki, flow'lla mennään!" Mervi jatkaa.

 

Työssä tärkeintä ovat ihmiset

Työssä Merville on erityisen tärkeää ihmiset; sekä asiakkaat että työkaverit. "Välittävä yrityskulttuuri, hyvät ja laadukkaat myytävät tuotteet sekä onnistumisista yhdessä tuulettaminen - ne tekevät mielestäni työstä sellaista, että voi hyvällä mielellä käyttää hästäkkiä #lovemyjob", Mervi lisää iloisesti.