01.03.2019

Matkailun yritysryhmähanke tuo ratkaisun Kolin matkailualueen digitaalisen kaupankäynnin haasteisiin

Koli on Pohjois-Karjalalle erittäin merkittävä matkailualue. Alueen tunnetuin verkkoportaali www.koli.fi kokoaa yhteen majoituspalveluita, tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hakea palveluntarjoajien tietoja sekä lähettää heille varauspyyntöjä. Toimivan varausjärjestelmän puuttuminen on kuitenkin ollut haaste, jota nyt on lähdetty voittamaan.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Lieksan Kehitys Oy:n hallinnoima yritysryhmähanke tuo yhteen kuusi Lieksan, Juuan ja Joensuun alueen yritystä, jotka voittavat haasteen yhteistyöllä. Sähköiseen kaupankäyntiin siirtyminen alueella tuo entistä suurempia mahdollisuuksia ja antaa vakaata pohjaa kehitykselle.

 

Hankkeessa uusitaan verkkosivut sekä luodaan Koli.fi -portaaliin majoituspalveluille yhteinen varausjärjestelmä, jonka kautta palveluiden hakeminen ja ostaminen on entistä helpompaa ja mukavampaa. Tämän lisäksi hankkeessa panostetaan yritysten verkkosivujen toimivuuteen mobiilissa, laadukkaiden sisältöjen ja kuvien tuottamiseen palveluiden tueksi sekä parhaan mahdollisen hakukonenäkyvyyden rakentamiseen.

 

Hanke- ja kehitysrahastojen tuki on yrittäjälle mittaamattoman arvokas alasta, yrityksen koosta tai iästä riippumatta. Tässä hankkeessa yrityksien saama tukiosuus on 75 % rahoituksesta. Meillä atFlow´lla on ilo ja kunnia lähteä kehittämään alueen matkailua sekä auttamaan yrityksiä voittamaan digitaalisen kaupankäynnin haasteet.

 

Hankkeen voimin lähdetään luomaan kehitykselle polkua ja tavoittelemaan täyttä potentiaalia. AtFlow´n lisäksi hankkeessa mukana ovat Tietotalo Infocenter Oy, Simana Oy sekä Studio Korento.