Välitys

Mistä oikein on kyse?

Haluatko atFlow'n palvelujen välittäjäksi? Onko sinulla yhteistyökumppaneita tai omaa asiakasrekisteriä, joille suosittelisit atFlow'n verkkopalveluita? Nyt voit saada hyvät lisäansiot pienellä vaivalla.

Onko sinulla tiedossa asiakkaita, jotka tarvitsevat toimivia verkkopalveluita kuten verkkosivut, verkkokaupan tai sähköisiä tiedonhallinnan ratkaisuja? Meiltä niitä saa ja sinä saat välityspalkkion tekemästäsi välityksestä toteutuneiden kauppojen myötä. Ainoa asia mitä sinun tarvitsee tehdä on suositella meitä mahdolliselle asiakkaalle ja ottaa meihin yhteyttä.

Kaikki palvelumme ovat välitysmyynnin piirissä. Voit välittää kaikkia palveluitamme, maksettu provisio on sama palvelutyypistä riippumatta. Kysy tarkemmin miten toimia, mitä maksamme ja kuinka homma käytännössä toimii. Tutustu myös tarkemmin palveluihimme ja toteuttamiimme asiakasprojekteihin.Miksi yhteistyö kannattaa?

Olemme tekninen toimittaja

Verkkopalvelumme perustuvat siihen, että sivustomme ovat laadukkaita. Toteutuksessa huomioimme hakukonenäkyvyyden ja käytettävyys suunnitellaan kaikki käyttäjäryhmät huomioon ottaen.

Asiakaskohtaiset räätälöinnit

Toteutamme tiedonhallintaan liittyviä ratkaisuja, integrointeja sekä asiakkaan omia ideoita. Näistä esimerkkeinä hajautettu sisällönhallinta, asiakaskohtainen työmaakirjanpito tai sivuston tietojen saaminen muista järjestelmistä omalle sivustolle.

Laaja kokemus eri toimialojen toteutuksista

Emme pysty neuvomaan asiakasta hänen liiketoiminnassaan, mutta osaamme toteuttaa verkkopalvelun, joka tukee mahdollisimman hyvin asiakkaan liiketoimintaa. 

Sivuston helppo päivitettävyys on meille tärkeää

Julkaisujärjestelmällämme toteutetut sivustot ovat helposti päivitettävät, ja asiakkaamme voivat päivittää sivustoja itse ilman koodaustaitoja tai –ohjelmia.

Kehitys

Otamme jatkuvasti asiakkailtamme vastaan uusia ideoita ja ajatuksia palvelun kehittämiseksi ja toteutamme ne. Käyttämämme verkkoalusta mahdollistaa sen, että verkkosivustolle saadaan jatkuvasti uusia toimintoja.

Luotettava kumppani

Olemme avoin ja rehellinen kumppani. Teemme työmme ammattitaidolla, arvostaen omaa osaamistamme, mutta ennen kaikkea asiakkaitamme. 

Kiinnostuitko välityksestä?

Lähetä viesti tai soita ja kysy lisää

Myynti & kumppanuudet
myynti@atflow.fi


Pekka Rönkkönen
Toimitusjohtaja
+358 50 340 1705
pekka@atflow.fi
 

Kuinka jälleenmyynti toimii?

1. Teemme

kanssasi provisiopohjaisen välityssopimuksen.

2. Suosittele

atFlow'n palveluita potentiaalisille asiakkaille.

3. Ota meihin

yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

4. AtFlow'n

myyjä kartoittaa kanssasi potentiaalisen asiakkaan tarpeet.

5. AtFlow'n

myyjä ottaa yhteyttä potentiaaliseen asiakkaaseen.

6. Toteutuneesta projektista

saat työn valmistumisen ja asiakkaan maksun jälkeen välityspalkkion.