Tukkutiimi.fi

Tukkutiimi mainostuotteiden verkkokauppa
Asiakas
Joen Tukkutiimi Oy
Projektista
Verkkokaupalla Joen Tukkutiimi kasvattaa myyntiä toimistoajan ulkopuolellakin
Verkkosivusto
Kategoria

Mainostuotteiden ja työvaatteiden verkkokauppa helpottaa perheyrityksen arkea

Joen Tukkutiimi on joensuulainen, yli kymmenen vuoden ajan toiminut perheyritys, joka palvelee seuroja, yrityksiä ja yksityisasiakkaita monipuolisella mainostekstiili-, mainostuote- sekä työvaatevalikoimallaan. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 1,41 miljoonaa euroa.

 

Haaste: Nykypäivän asiakkaat tekevät ostoksensa verkkokaupassa

Yhteistyömme Joen Tukkutiimin kanssa alkoi jo vuonna 2017, kun yritys halusi kehittää liiketoimintaansa vastaamaan nykypäivän kuluttajien vaatimuksia. Vanhat verkkosivut muutettiin tuolloin moderniksi verkkokaupaksi, jonka avulla asiakkaat pystyisivät tutustumaan yrityksen tuotteisiin ja tilaamaan ne nopeasti vaikkapa kesken palaverin tai kotisohvalta käsin.  

Kustomoitujen mainostuotteiden ostajia palveleekin nykyään verkkokauppa, joka on toteutettu atFlow'n omalle Dataflow eCommerce-alustalle. Vuonna 2021 kehitimme verkkokauppaa eteenpäin entistä parempien toiminnallisuuksien osalta sekä uudistamalla sivuston visuaalisen ulkoasun Joen Tukkuliikkeen uuden brändi-ilmeen mukaiseksi.

 

Tulokset: Mainostuotteiden verkkokauppa, joka kerää kiitosta

 

Sähköinen tuotekatalogi

Jos asiakas ei heti löydä sivuilta haluamaansa tietoa, hän siirtyy kilpailijan sivulle. Verkkokaupan avulla tarjosimme asiakkaalle mahdollisuuden selkeään hinnoitteluun ja kattaviin tuote-esittelyihin, jolloin verkkokauppa toimii kuin sähköinen tuotekatalogi.

Helppo ostaminen

Helpotimme ostamista, sillä verkkokaupassa asiakas pystyy hoitamaan ostoprosessin itsenäisesti, eli ei enää tarjouspyyntöjen odottelua. Verkkokaupassa voi myös tarjota enemmän maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja.

Tietojen päivitettävyys

Sivut ovat helposti yrityksen itse päivitettävissä, jolloin tieto pysyy ajan tasalla. Verkkokauppa on myös luotu tarjouksien, kampanjoiden sekä sesonkituotteiden esille nostamiseen.

”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”
Lea Lamberg
Joen Tukkutiimi Oy
Tukkutiimi.fi logo

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian