Tukkutiimi.fi

Tukkutiimi
Asiakas
Joen Tukkutiimi Oy
Projektista
Verkkokaupalla kasvatat myyntiä toimistoajan ulkopuolellakin
Verkkosivusto
Kategoria

Asiakas

Joen Tukkutiimi on Joensuun seudulla toimiva mainostekstiili-, mainostuote- sekä työvaatealan yritys. Toteutimme yritykselle verkkokaupan entisten verkkosivujen tilalle. Yrityksen suurin syy muutokselle oli saada liiketoiminta vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Kustomoitujen mainostuotteiden ostajia palveleekin nykyään verkkokauppa, joka on toteutettu atFlow'n omalle Dataflow eCommerce-alustalle.

 

Tulokset

Sähköinen tuotekatalogi

Jos asiakas ei heti löydä sivuilta haluamaansa tietoa, hän siirtyy kilpailijan sivulle. Verkkokaupan avulla tarjosimme asiakkaalle mahdollisuuden selkeään hinnoitteluun ja kattaviin tuote-esittelyihin, jolloin verkkokauppa toimii kuin sähköinen tuotekatalogi.

Helppo ostaminen

Helpotimme ostamista, sillä verkkokaupassa asiakas pystyy hoitamaan ostoprosessin itsenäisesti, eli ei enää tarjouspyyntöjen odottelua. Verkkokaupassa voi myös tarjota enemmän maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja.

Tietojen päivitettävyys

Sivut ovat helposti yrityksen itse päivitettävissä, jolloin tieto pysyy ajan tasalla. Verkkokauppa on myös kuin luotu tarjouksien ja kampanjoiden sekä sesonkituotteiden esille nostamiseen.

”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”
Lea Lamberg
Joen Tukkutiimi Oy
Tukkutiimi.fi logo

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian