Salakanpuutarha.fi

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Salakan Puutarha on Ilomantsissa sijaitseva puutarha-alan erikoisliike, joka tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja tuotteita moniin eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin: juhlakoristelut, seppeleet, kukkalaitteet, hää- ja onnittelukimput sekä hautajaisjärjestelyt onnistuvat kaikki tämän yrityksen kautta. Yrityksen tarina alkaa jo vuodesta 1945, mikä kertoo sen kukkivasta suosiosta asiakkaiden keskuudessa. Vuonna 2020 yritys otti uuden askeleen yhdessä atFlow’n kanssa.

 

Haaste: Lakastuneet ja vaikeasti päivitettävät verkkosivut

Yritys koki, ettei heidän verkkosivunsa vastanneet enää tämä päivän laatu- ja käyttäjätottumuksia. Nykyisin asiakkaat vierailevat sivuilla monilla eri laitteilla, joten sivujen toimivuus on avainasemassa sujuvassa asiakaspalvelussa. Tätäkin suuremmaksi haasteeksi nousi kehityksestä jääneiden verkkosivujen päivittämisen ja ylläpidon vaikeus. Siksi yrityksellä alkoi kyteä ajatus verkkosivujen kokonaisvaltaisesta uudistuksesta.

 

Ratkaisu: Näyttävät, helppokäyttöiset ja yritystä edustavat verkkosivut puhkeavat kukkaan

Ilomantsin matkailuhanke tarjosi yritykselle loistavan mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa myös digitaalisissa kanavissa. Hankkeen rahallinen tuki mahdollisti asiantuntijoiden hyödyntämisen verkkopalvelun rakentamiseen, ja näin me atFlow'’lla saimme ilon auttaa paikallista toimijaa. Rakensimme uudet verkkosivut Dataflow Platform -alustalle, jonka muokkasimme vastaamaan asiakkaan toiveita.  

Muutamia asiakkaalle tärkeimpiä ominaisuuksia sivustolla ovat: 

  • Mahdollisuus laajaan kuvien hyödyntämiseen, mikä tekee sivustosta eloisan ja värikkään 
  • Helppo sivuston päivittäminen ja esimerkiksi ajankohtaisten ilmoitusten lisääminen 
  • Yhteydenottolomake, joka tukee sujuvaa asiakaspalvelua ja lisää yhteydenottojen määrää 
  • Selkeä sivustorakenne ja jokaista palvelua koskevat omat alasivut nopeuttavat tiedonhakemista ja parantavat sivuston löydettävyyttä verkossa 
  • Suora linkitys yrityksen verkkosivuilta erilliseen verkkokauppaan

 

Tulokset: Asiakaspalvelu ja käytettävyys kukkivat uusilla verkkosivuilla

Uusien verkkosivujen monet ominaisuudet helpottavat yrittäjän arkea asiakaspalvelussa. Samalla tiedon tai kuvien päivittäminen sivuille on nyt huomattavasti helpompaa. Lisäksi sivustoa voidaan kehittää säännöllisesti ja tarpeen mukaan yhdessä atFlow’n asiantuntijoiden kanssa. Toimivat ja hyvin ylläpidetyt sivut ovat yritykselle ylpeydenaihe ja asiakkaille suuri ystävällinen ele – kuin ojentaisi ruusun liikkeen sisään astuvalle asiakkaalle!

Kiinnostuitko tarinasta tai haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä