Bestguestfinland.fi

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Best Guest Finland on Imatralla sijaitseva matkanjärjestäjä, joka erikoistuu pyöräilymatkojen toteuttamiseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yrityksen takana pyörii kolme paikallista naista. joiden visiona oli esitellä Etelä-Karjalan nähtävyyksiä ja paikallisia palveluja matkailijoille. Monipuoliset matkaohjelmat kuljettavat asiakkaita pyörän selässä aina Etelä-Karjalan viehättävistä kaupungeista Lappeenrannasta ja Imatralta alkaen järviluontoon Saimaalle ja maaseudulle Venäjän rajan läheisyyteen.  

 

Haaste: Uuden liiketoiminnan vieminen verkkoon 

Toimintaa aloittelevana matkanjärjestäjänä Best Guest Finland tarvitsi luotettavaa matkanjärjestäjän ohjelmistoa matkapakettien tuottamiseen ja laskuttamiseen. Lisäksi toiveissa oli saada sivustojen kautta viestittyä yrityksen luotettavuudesta, persoonallisuudesta ja ympäristöarvoista, joiden avulla erottautua muista matkailualan kilpailijoista. Kilpailu alalla onkin kovatasoista, minkä vuoksi me atFlow'lla lähdimme ilolla yhteistyöhön toteuttamaan uutta verkkopalvelua. 

 

Ratkaisu: Näkyvyyttä Matkailun verkkokaupan avulla 

Best Guest Finlandille toteutetun Matkailun verkkokaupan kautta asias voi varata pyöräelämyksen Saimaalla näppärästi suoraan omalta kotisohvalta. Sivuilla on tuotu vahvasti esille luontoa, jonka avulla yrityksen palveluista saa rauhallisen ja miellyttävän mielikuvan. Sivuilta löytyy kattavat tuotetiedot ja varausjärjestelmä sekä kolme kielivaihtoehtoa. Sivustolla tavoitellaan erityisesti matkailijoita Keski-Euroopasta.

  • Kattava tuotetarjonta edesauttaa hyvä muistijäljen syntymistä ja tuotteiden houkuttelevuutta asiakkaalle
  • Matkaohjelmien tarjoaminen erilaisten teemojen ja pakettien mukaan jo etusivulla helpottaa yrityksen tuotetarjontaan tutustumista
  • Halutun matkateeman tai -paketin varaaminen suoraan verkon kautta varauskalenterin avulla helpottaa omalta osaltaan asiakkaan ostospolkua
  • Verkkokaupan toimii kolmella eri kieliversiolla (FI, EN, DE)
  • Lisäpalveluna toteutettu hakukoneoptimointi varmistaa sen, että yritys nousee hakutulosten kärkisijoille

 

Hyödyt: Pyörämatkan varaaminen vaikka pyörän satulasta käsin 

Best Guest Finland otti atFlow’n Dataflow Travel -alustalle toteutetun Matkailun verkkokaupan käyttöönsä vuonna 2019. Nyt yrityksellä on käytössään myyntivaltti, joka tavoittaa niin kotimaan kuin ulkomaan matkaajat missä ja milloin vaan, jopa pyöräilyreitin varrella.   

  • Lisääntynyt asiakastyytyväisyys helppokäyttöisen varausjärjestelmän ja kattavien tuoteselostusten ansiosta
  • Sivuston uniikki ulkoasu auttaa yritystä erottumaan muista alan kilpailijoista
  • Digitaalisen liiketoiminnan kasvattaminen on entistä helpompaa

 

Lopputulos: Näkyvyyttä ja kilpailuetua modernista Matkailun verkkokaupasta 

Best Guest Finlandille toteutettu Matkailun verkkokauppa on vastannut yrityksen toiveisiin ja tarpeisiin tehokkaasta matkanjärjestäjän ohjelmistosta. Sen avulla yritys pystyy säilyttämään kilpailukykynsä alan alati kiristyvässä kilpailussa tarjoamalla ainutlaatuisia myyntivalttejaan ympäristöarvoja kunnioittavana ja luotettavana matkanjärjestäjänä.