Europcarhyotyajoneuvot.fi

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Europcar on Euroopan johtava autovuokraamo, jonka erillinen Europcar hyötyajoneuvot -palvelu tarjoaa laadukkaita vuokrauspalveluja moniin eri käyttötarkoituksiin. Olitpa etsimässä pakettiautoa, kuorma-autoa, umpiperäkärryä tai lämpösäädeltävää autoa, Europcar hyötyajoneuvojen laadukkaasta valikoimasta saat tarvitsemasi ajoneuvon ympäri vuorokauden. Yrityksen asiakkaista 80 prosenttia suositteleekin yrityksen vuokrauspalveluja muille.  

 

Haaste: Lisää liikennettä myös verkkosivuille 

Yrityksen määrätietoisena tavoitteena oli kehittää verkkosivunsa entistä tehokkaammaksi kanavaksi lisätä yhteydenottoja ja liikennettä Europcarin pääsivustolle. Lisäksi yrityksen visiona oli palvella omia asiakkaitaan entistä paremmin esittelemällä laajaa tarjontaa hyötyajoneuvoissa ja kalustossa, ja samalla tuoda selkeästi esille ajoneuvojen kuvat ja tekniset tiedot. 

 

Ratkaisu: Sinulle sopivin vuokra-ajoneuvo vain parin klikkauksen päässä 

Toteutimme Europcarille uudistetun verkkosivuston, joka sopii värimaailmaltaan yrityksen ilmeeseen, ja jolla vuokrattavat ajoneuvot pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi yhteydenottaminen on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi yhteydenottolomakkeiden ja sivujen mobiilitoimivuuden ansiosta. Lisäpalveluna tuotimme sivustolle myyvää ja markkinoinnillista tekstisisältöä, joka lyhyesti ja ytimekkäästi esittelee yrityksen toimintaa ja vuokrattavia ajoneuvoja edustavalla tavalla. Sivuston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:  

  • Ajoneuvojen esittely entistä monipuolisemmin ja selkeämmin jo heti etusivulla helpottavat asiakkaan tutustumista niihin omalla ajallaan
  • Yhteydenottolomakkeet on räätälöity juuri Europcarin ja sen asiakkaita varten: asiakas voi itse määritellä jo lomakkeessa, millaisia tarpeita heillä on vuokrattavan ajoneuvon suhteen
  • Visuaalisesti selkeä ulkoasu ja navigaatio auttavat asiakasta löytämään hakemansa ajoneuvon ja varaamaan sen kädenkäänteessä

 

Hyödyt: Uusia asiakkaita ja yhteydenottojen kasvua modernin verkkosivuston avulla 

Rakensimme Europcarille verkkosivut WordPress-alustalle, jotka otettiin käyttöön vuonna 2019. Tämän jälkeen yrityksen visio pääsivuston liikennettä vauhdittavasta alasivusta, joka esittelisi vuokrattavat ajoneuvot entistä edustavammin konkretisoitui juuri halutulla tavalla.   

  • Verkkosivut tavoittavat vakioasiakkaiden lisäksi täysin uusia kohderyhmiä, ja siten solmii uusia asiakkuuksia
  • Europcar on pystynyt lisäämään näkyvyyttään verkossa modernin, laajan yleisön tavoittavalla verkkosivustollaan
  • Myös myynnin ja yhteydenottojen määrä on näkyvyyden ohella kasvanut entistä parempiin lukemiin

 

Tulokset: Vauhtia vuokrauspalveluiden kysyntään 

Yhteistyömme lopputuloksena Europcar on saanut itselleen laadukkaat verkkosivut, jotka ovat lisänneet liikennettä ja yhteydenottoja yrityksen vuokrauspalveluille. Nyt yrityksellä onkin käytössään sivusto, joka tukee heidän liiketoimintaansa ja asemaansa Suomen johtavana autovuokraamona.