Hakukoneoptimointi - SEO

Saa asiakkaat ostoksille juuri sinun yrityksesi sivustolle. Sopii kaikille lisää kävijöitä ja tunnettuutta tavoitteleville.

Hakukoneoptimointi pitää yrityksesi kilpailukykyisenä myös verkossa

Hakukoneoptimointi, eli SEO tarkoittaa toimenpiteitä, joilla parannetaan yrityksen verkkopalvelun sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa, kun käyttäjä etsii tietoa tietyllä hakusanalla. Sijoittuminen hakukonetuloksien kärkisijoille kasvattaa sekä yrityksen tunnettuutta että sivuston kävijämääriä, sillä käyttäjät valitsevat kohteekseen tyypillisesti ensimmäiset hakukoneen ehdottomat sivustot. Tavoitteena hakukoneoptimoinnissa on juurikin saada oma verkkopalvelu nousemaan hakutulosten ykkössijoille ja hakijat valitsemaan kyseinen sivusto.

Panostamalla verkkopalvelusi hakukonenäkyvyyteen voit varmistua siitä, että yrityksesi on löydettävissä aina kuin palveluitasi etsitään. 

 

Näin autamme sinua hakukoneoptimoinnissa

SEO-auditointi

SEO-auditoinnissa katsomme verkkopalvelusi hakukonenäkyvyyden tämänhetkistä tilannetta sisältöjen ja teknisten ominaisuuksien kannalta. Hakukonenäkyvyyden analysointi on suositeltu keino ottaa lähtölaukaisu verkkopalvelusi varsinaiseen hakukoneoptimointiin, sillä analyysi kertoo niistä kehitettävistä ja korjattavista kohdista verkkopalvelussasi, jotka tarvitsevat nopeita korjaustoimenpiteitä.

Saat käyttöösi kattavan raportin ja parannusehdotukset hakukonenäkyvyytesi parantamiseen, joita voit lähteä toteuttamaan itse tai jatkaa yhteistyötä asiantuntijoidemme kanssa verkkopalvelusi hakukoneoptimoinnissa.

 

Hakukoneoptimoinnin starttipaketti

Tarjoamme hakukoneoptimointia räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin vastaavaksi. Meillä on myös valmis kokonaisuus aloittelijalle. Jos olet juuri saanut uuden verkkopalvelun käyttöösi tai sinulla on jo olemassa oleva sivusto, jonka optimointi on kuitenkin jäänyt toteuttamatta, on Starttipaketti sinua varten. Se sisältää seuraavat toimenpiteet:

  • Avainsanamäärittely
  • Suunnitelma tehtävistä hakukonenäkyvyyttä parantavista toimenpiteistä (yksilöidään tarvekartoituksen pohjalta)
  • Analytiikka- ja seurantatyökalujen käyttöönotto
  • Teknisten ja sisällöllisten toimenpiteiden toteutus
  • Läpikäynnit ja viestintä kanssasi

Paketin lopullinen hinta määrittyy tehtävien toimenpiteiden laajuuden ja vaaditun työn mukaan.

 

Kysy asiantuntijaltamme lisätietoa tarjoamistamme hakukoneoptimoinnin palveluista, niin sovitaan yhdessä juuri sopivin SEO-kokonaisuus sinun yrityksellesi!

Pyydä tarjous

Kysy lisää

T_PLACEHOLDER_IMAGE

Aleksi Haimakainen